u kazalištu komedija

Sanja Doležal: 'Vratila sam se u djetinjstvo'

07.11.2017 u 09:52

Bionic
Reading

U ponedjeljak navečer u zagrebačkom Kazalištu Komedija održana je večer posvećena radu nedavno preminulog Vlade Štefančića. U glazbenom putovanju kroz njegove uloge i režije, uz orkestar i zbor Kazališta Komedija, uživali su brojni poznati, a među uzvanicima je bila i pjevačica i voditeljica Sanja Doležal koja izgleda bolje nego ikada

'Bila je to prekrasna večer. Bila sam dirnuta, baš kao i cijela publika genijalnošću svega onog što je Vlado Štefančić ostavio u zalog jer je zadužio hrvatski mjuzikl. Radio je i radio-drame i operete i zaista je iza njega ostao impresivan opus', rekla je za tportal Sanja Doležal.

Kaže kako se jučer vratila u djetinjstvo. 'Moji prvi izlasci bili su vezani uz mjuzikle. S roditeljima sam odlazila u Komediju i zaljubila se u mjuzikle. Sve one u Kazalištu Komedija sam pogledala i drago mi je što to kazalište nastavlja tradiciju koju je kod nas utemeljio upravo Vlado Štefančić. Imaju mladu garnituru ljudi koji to sjajno rade', ističe pjevačica i voditeljica.

Sanja je i ovog puta plijenila pažnju svojim izgledom. Otkako je stesala liniju, blista punim sjajem, a za to je, kaže, zaslužan život na selu. Ove jeseni se odlučila preseliti u Donji Zvečaj na Mrežnici gdje ima obiteljsku kuću. 

  • +6
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL

Osim Sanje Doležal, u Komediji su u ponedjeljak navečer uživala brojna poznata lica, poput Borisa Novkovića, Ane Majhenić i Tihane Harapin Zalepugin.

  • +15
Komedija - obilježavanje 70 godina umjetničkog djelovanja nedavno preminulog Vlade Štefančića Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL