LIJEPA NASLJEDNICA

Lijepa unuka filmske ikone na ljetnom odmoru pokazala trudnički trbuščić

16.08.2018 u 12:57

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi, kći princeze Caroline od Hanovera i unuka princeze Grace Kelly, koja bi uskoro trebala na svijet donijeti svoje drugo dijete, trenutačno odmara na francuskoj obali

Lijepa trudnica Charlotte Casiraghi snimljena je tijekom odmora na luksuznom brodu koji plovi francuskom obalom. Unuka filmske ikone i princeze Grace Kelly će uskoro na svijet donijeti svoje drugo dijete. Lijepa brineta iz veze s poznatim francuskim glumcem i komičarom marokanskog podrijetla Gadom Elmaleh ima 4-godišnjeg sina Raphaela.

Poznatu 31-godišnju brinetu paparazzi fotografi su snimili u društvu pet godina starijeg zaručnika filmskog producenta Dimitrija Rassama, inače sina glumice Carole Bouquet, dok su uživali u morskim radostima.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Charlotte je nosila jednodijelni plavi kostim na bijele točkice, a do izražaja je pritom došao i njezin trudnički trbuščić.

Inače, Charlotte Casiraghi, deveta je u redu za monegaški tron i mnogi je, zbog izgleda, ali i modnog izričaja, nazivaju slikom i prilikom svoje bake, nikad prežaljene Grace Kelly.

  • +8
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: N.N.