Doba radosti

Lijepa trudnica Mara Bratoš zablistala na svojoj izložbi

18.07.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon Zagreba, poznata dubrovačka fotografkinja Mara Bratoš izložbu 'Treća serija autoaktova 2015.-16.' u ponedjeljak navečer predstavila je i u rodnom gradu. Izložba u Galeriji Flora privukla je velik broj zaljubljenika u fotografiju i Marin rad, a uz lijepu trudnicu bio je njezin partner Nikša Kušelj

'Budući da je izložba održana u prekrasnom ambijentu, a i doma smo, bila je baš lijepa dubrovačka atmosfera. Prvi dio fotografija nastao je dok je Mare bila studentica na ADU u Zagrebu, druga serija je nastala 2005. godine, kada je već postala afirmirana fotografkinja, a treći u njezinoj zreloj fazi. Sad ostaje još i roditeljska faza', ispričao je kroz smijeh za tportal sretni budući tata Nikša Kušelj.

U Dubrovniku par ostaje do 15. kolovoza. 'Ove godine se moramo ranije vratiti pa nam je odmor ove godine nešto kraći jer nas čekaju brojne obaveze. Ali nije nam žao', kaže glumac. On i Mara Bratoš trenutno proživljavaju najljepše razdoblje života jer će najesen postati roditelji.

'Mare je dobro, sve je kako treba', kratko je Nikša prokomentirao trudnoću.

  • +24
Mara Bratoš predstavila izložbu 'Treća serija autoaktova 2015.-16.' Izvor: Promo fotografije / Autor: Vedran Jerinic

U početku su Mara i Nikša bili prijatelji, a zaiskrilo je potkraj 2011. godine, kada su došli na ideju da počnu izložbeni projekt 'Ulica s imenom grada'. Tijekom trogodišnjih druženja zbližili su se i počeli vezu. Većinu vremena provode u Zagrebu, a ljeta su im rezervirana za Dubrovnik.