nigdje nisu imali mira

Lijepa Ana de Armas progovorila o vezi s Benom Affleckom: 'Bilo je traumatično'

15.07.2022 u 15:12

Bionic
Reading

Ana de Armas koja je publiku oduševila kao Bond djevojka u filmu 'Za smrt nema vremena" u najnovijem intervjuu odlučila progovoriti o razlozima prekida veze s aktualnim/starim dečkom Jennifer Lopez

U razgovoru za časopis 'Elle' Ana de Armas je rogovorila o lošim stranama života u Los Angelesu i o tome kako ju je veza s Benom natjerala da se poželi preseliti iz grada. 'Nigdje nismo imali mira. Novinari i fotografi su nas pratili u stopu, čak i kad bismo izišli prošetati pse. Za mene je to bilo toliko traumatično da sam se poslije našeg prekida iz Los Angelesa preselila u New York gdje imam puno više privatnosti', rekla je Kubanka.

S Benom Affleckom je provela godinu dana u vezi, a upoznali su se na snimanju filma 'Deep Water', a nedugo zatim su se i zaljubili. Glumac je nakon prekida, koji se navodno dogodio putem telefona, izgledao vrlo utučeno i zapušteno te se zatvorio u svoja četiri zida, a Ana povukla s društvenih mreža da bi svoj privatan život sačuvala od očiju javnosti.

'Prije godinu dana sam izbrisala svoj profil na Twitteru, a zna se dogoditi da isto toliko na Instagramu ništa ne objavim', obznanila je glumica (poznata po ulogama u filmovima 'Duboka voda', 'Nož u leđa', 'Blonde') koja je nakon Afflecka sreću pronašla s potpredsjednikom Tindera, Paulom Boukadakisom.

  • +17
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA