PODRŠKA UOČI UTAKMICE

Lijepa Adriana skinula se u toples i poslala ohrabrujuću poruku našem reprezentativcu

07.07.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Uoči večerašnje utakmice protiv Rusije počele su već uveliko prireme diljem zemlje, a posebno u domovima naših reprezentativaca od kud ih bodre njihove partnerice. Djevojka perspektivnog braniča Duje Ćaleta-Cara, koji je ove godine dobio priliku zaigrati u kockastom dresu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, poslala je svom dragom podršku koja će mu, sigurni smo, dati vjetar u leđa

Adriana Đurđević, lijepa pravnica rodom iz Dubrovnika koja ljubi pet godina mlađeg reprezentativca, Duju Ćaleta-Cara, ne krije ljubav prema svom dragom koji se trenutno u Rusiji priprema za najvažniju utakmicu u karijeri. S obzirom na to da prije izaska na teren većinu igrača uhvati nervoza, atraktivna plavuša smislila je način kako da svog dragog opusti i poželi mu sreću.

Umjesto klasične fotografije u dresu reprezentacije, Dubrovkinja se odlučila za nešto maštovitiju objavu. Adriana je na Instagramu objavila fotografiju u toplesu s prikladnim body paintingom - kockicama na leđima i brojem Dujina dresa u kojem nastupa za reprezentaciju.

'Mi smo tim jer se poštujemo, vjerujemo si i brinemo jedno za drugo', napisala je lijepa pravnica ispod fotografije, a svima je bilo jasno da je poruka upućena 21-godišnjem Duji.