U MJESECU LJUBAVI

'Liječnica i kuhar' - zabavan i dirljiv film za romantičare

27.01.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Zagrijavanje za mjesec ljubavi uz ovu prozračnu romantičnu komediju na Pickbox NOW

Veljača je mjesec ljubavi, a Pickbox NOW krenuo je s romantičnim vajbom već ovog mjeseca. Liječnica i kuhar (Diagnosis Delicious) prozračna je romantična komedija na Pickbox NOW, koju preporučamo svima koji se osjećaju romantično!

O čemu se radi?

Dave (Ryan Rottman) je vrhunski kuhar koji nakon svađe s kritičarem izgubi posao te je primoran podučavati početnike u školi kuhanja. Nina (Maya Stojan) je kardiologinja iz Los Angelesa kojoj promaknuće ovisi o tome hoće li uspjeti nagovoriti Davea da u bolnici vodi seminar zdrave prehrane. No, Nina ne zna kuhati, niti je kuhanje zanima, ali se na nagovor prijateljice Olivije njih dvije prijave na Daveov tečaj. Iako zbog Nininih izostanaka Dave nije uopće zainteresiran, Nina će ga morati uvjeriti da vodi seminar ako želi dobiti promaknuće. Može li Nina uvjeriti Davea da predaje predavanje o prehrani?

Popularna glumica Maya Stoyan, poznata po ulogama u serijama Castle i Agents of S.H.I.E.L.D, tumači glavni lik kardiologinje Nine. Maya je rođena i odrasla u Švicarskoj, a internacionalnu karijeru stekla je u serijama poput Entourage i Criminal Minds, a možda je najpopularnija po ulozi policajke Tory u seriji Castle.

Njezin partner u filmu je američki glumac Ryan Rottman, koji tumači lik profesionalnog kuhara Davea. Rođeni amerikanac, Rottman je najpoznatiji po ulogama u seriji Gigantic, web seriji Valley Peaks te seriji The Lying Game.

Jednostavan, zabavan i dirljiv

Zabavan i dirljiv film, Liječnica i kuhar ima tri ima tri glavne priče koje održavaju radnju zanimljivom, ali ih nije teško pratiti. Uz snažan moralni, iskupiteljski svjetonazor, ovaj film veliča žrtvu, prijateljstvo, oprost, pomirenje i naporan rad. Na primjer, majka i kći popravljaju svoj odnos nakon što godinama nisu razgovarale jedna s drugom.

Uljuljajte se u romantično raspoloženje i zabavite se s cijelom obitelji uz prozračnu romantičnu komediju Liječnica i kuhar na Pickbox NOW!