CHRISTY TURLINGTON

Nekadašnja vladarica modnih pista iskreno o estetskim zahvatima: 'Volim vidjeti pravo lice'

02.08.2023 u 10:09

  • +3

Christy Turlington

Izvor: Profimedia / Autor: SPENCER PLATT / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Nekadašnji supermodel Christy Turlington, 54-godišnja ljepotica koja je suvereno vladala modnim pistama i naslovnicama tijekom 90-ih, u nikad iskrenijem intervjuu otkrila je da želi prirodno ostarjeti

Christy Turlington, prelijepa manekenka koja je bila dio generacije supermodela poput Cindy Crawford, Naomi Cambell ili Linde Evangeliste, i u svojim pedesetima ostavlja bez daha prirodnom ljepotom.

Zgodna brineta je ispričala kako ni sad ne želi estetske operacije te da je predana prirodnom starenju.

Christy Turlington je u iskrenom novom intervjuu za Marie Claire, otkrila zašto izbjegava plastične operacije i odlučila prirodno stariti.

Supermodel koja je u jednom ranijem intervjuu izjavila da za nju estetske operacije 'izgledaju jezivo' - rekla je da ipak radije želi vidjeti pravo lice.

'Žene koje su se držale podalje od nekakvih zahvata - to su žene kojima se stvarno divim. Volim vidjeti pravo lice. Lice nekoga tko je proživio život. Rekla bih da su moje ikone ljepote osobe poput Jane Birkin. To su lica kakva ja volim vidjeti, a više ih ne vidimo toliko u svijetu. Jane je ostarjela na svoj način. Bila je lijepa na kraju svog života kao što je bila i u mladosti. Bit ću jedno od tih lica. Ja i jesam jedno od tih lica', rekla je slavna manekenka rođena u Kaliforniji.

Nakon što je navršila 18 godina, preselila se u New York kako bi nastavila karijeru i postala jedan od najuspješnijih modela 90-ih. Brineta profinjene ljepote je rekla kako se oslanja na 'vrlo jednostavnu' rutinu njege kože s preparatima za čišćenje i vitaminom C za hidrataciju tijekom dana i balzamom za lice i maskom navečer.

Christy također voli jogu kako bi održala svoju formu, a voli planinariti i trčati.

Još 2016. godine zvijezda je izjavila za Town & Country o plastičnoj kirurgiji: 'Možda bih razmišljala drugačije da sam mislila da izgleda dobro, da ne boli i ne šalje loše poruke mladima. Meni izgleda jezivo'.

Turlington je bila na mnogim naslovnicama poznatih časopisa kao što su Vogue, Harper's Bazaar, Elle, Marie Claire, L'Officiel, Glamour, Cosmopolitan i Allure, spomenemo neke, kao i u reklamnim kampanjama za Calvin Klein, Chanel, Yves Saint Laurent, Marc Jacobs, Prada , Valentino, Versace, Louis Vuitton, Michael Kors i Maybelline.

Osim manekenstva, pokrenula je i niz poslovnih pothvata, uključujući liniju za njegu kože Sundari, dvije linije odjeće u suradnji s Pumom i žensku liniju odjeće za jogu.

Također se okušala kao novinarka, pišući za Marie Claire, Yoga Journalu, Huffington Postu i Teen Vogueu.