PREDSTAVA ZA JAVNOST

Lice princeze Charlene govori više od riječi, više ni za fotografiju ne može namjestiti osmijeh

06.04.2021 u 14:44

Bionic
Reading

Na svom službenom profilu na Instagramu, monegaška princeza Charlene, objavila je obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, princom Albertom i njihovim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabriellom, povodom Uskrsa, no njezino lice reklo je sve

Posljednjom fotografijom monegaška princeza Charlene još je jednom opravdala nedavno dobijenu titulu najnesretnije europske princeze. Povodom Uskrsa, Charlene je na svom službenom Instagram profilu objavila obiteljsku fotografiju, na kojoj pozira sa princom Albertom i njihovim šestogodišnjim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabriellom, ukrašavajući pisanice.

Četveročlana obitelj sjedi na stepenicama i boja pisanice, a Charlene je uz to napisala: 'Želimo svima blagoslovljen Uskrs!' I iako je to trebala biti divna obiteljska fotografija, na kojoj će njihovi obožavatelji iščitati njihovu sreću i radost, ona je bila sve samo ne to.

I dok se šestogodišnji blizanci dobro zabavljaju, a malena Gabriella neodoljivo smije, princ Albert gleda prema kameri, princeza Charlene nije mogla napraviti ni usiljeni smiješak za fotografiju. Ona na istoj gleda u svoju djecu i na licu joj se očitava koliko je nesretna, a o čemu se već mjesecima šuška.

  • +7
Princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: CRY / The Photo One / Profimedia