VRAĆA SE U MONACO ILI?

Monegaška princeza Charlene iskoristila priliku i otišla kući, u Južnu Afriku

24.03.2021 u 14:42

Bionic
Reading

O najnesretnijoj europskoj princezi, onoj iz monegaške kneževske obitelji, ispisani su već tekstovi i tekstovi. Da nije sretna u braku s princom Albertom od Monaca, jasno je kao dan, a sada je princeza Charlene odlučila otići kući i kao idealnu priliku iskoristila pogreb voljenog kralja južnoafričkog kraljevstva Zulua, HM Goodwilla Zwelithinija

Već je uoči vlastitog vjenčanja za princa Alberta od Monaka, nekadašnja olimpijska predstavnica i sportašica rođena u Zimbabveu, a odrasla u Južnoj Africi, poželjela pobjeći od svega i vratiti se kući. No, u svom naumu nije uspjela, a koliko je nesretna u braku i životu na dvoru, vidljivo je iz svih fotografija, ali i njezinih poteza.

Ovoga puta odlučila je nešto poduzeti, stoga je iskoristila pogreb kralja južnoafričkog kraljevstva Zulua, HM Goodwilla Zwelithinija, kako bi otputovala kući i barem se malo odmaknula od svakodnevice. Odjevena u crninu, sa čipkastim velom preko glave i crnom zaštitnom maskom, na licu princeze Charlene očitavala se tuga.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Phill Magakoe / AFP / Profimedia

Malo tko vjeruje da je tužna zbog smrti kralja, koji je preminuo prošlog tjedna u 72. godini života od posljedica koronavirusa i iza sebe ostavio šest supruga i oko 30-ero djece. Većini je jasno kako je ovu tugu iskoristila da se pozabavi i svojim privatnim životom i brakom s princom Albertom, s kojim ima blizance Gabriellu i Jacquesa.

Koliko će ostati u svojoj domovini i kada se namjerava vratiti svakodnevnim obvezama na monegaškom dvoru, još uvijek nije poznato.