u svom stilu

Let 3 je hit na TikToku: Prlja objavio video na engleskom koji je razgalio fanove Eurosonga

30.03.2023 u 11:11

Bionic
Reading

Euforija koja je nastala oko pjesme 'Mama ŠČ!' s kojom će riječki rockeri nastupiti na Eurosongu postala je još veća jer su na službenom TikToku Eurovizije prije nekoliko dana Let 3 ponovo pokazali svoj talent za stvaranje internetskih videa

Zoran Prodanović Prlja se publici obratio na engleskom jeziku. 'Jako smo uzbuđeni, ne možemo dočekati. Brojimo minute, sate, dane i tjedne. Jedva čekamo', poručio je glazbenik, a u pozadini je svirala pjesma s kojom će nas uskoro predstavljati u Liverpoolu.

Prlja je izazvao mnoštvo komentara: 'Pobjednici', 'Obožavam slušati Zorana dok priča engleski', 'Kralj Eurovizije', 'Traktor za veliko finale', 'Apsolutna ikona, idu ravno u finale, jedva čekam vidjeti ih uživo', poručili su fanovi Eurosonga.

Inače, Letu 3 su naklonjene i kladionice. Danima smo na 16. mjestu u ukupnom poretku, a na kladionicama za prvu polufinalu večer su skočili. Kladioničari kažu da Riječni idu u finale s osmog mjesta, a za to im daju 75% šanse. Iz prve polufinalne večeri ispred Hrvatske su za ulazak u finale Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija. U finalu su već automatski Italija, Francuska, Velika Britanija, Španjolska, Njemačka te prošlogodišnji pobjednici Ukrajina.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL