ponosna mama

Leonarda Lončar o svojim kćerima: 'Nitko od njih nema modnih afiniteta, ali sve tri cure obožavaju slikanje, kreativne su'

25.05.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnjeg izbivanja i života u inozemstvu, bivša supruga sportske legende Zvonimira Bobana vratila se u svoj rodni grad prošle godine. Leonarda koja je nakon razvoda od nogometaša vratila svoje djevojačko prezime Lončar, nakon rastave, vratila se prvoj ljubavi - modi, a život u hrvatskoj metropoli priznala je, posebno je veseli

'Divan mi je osjećaj biti među ljudima, osim pandemije koronavirusa, prošla sam i kroz neke životne situacije te se vratila u Zagreb. Meni je korona bila jedan drugi period u životu, ne samo ovaj koji je trajao par godina. Uživam u vraćanju u normalu, činjenicu da mogu zagrliti i poljubiti stare prijatelje i poznanike. Svi ljudi, taj duh grada ostao je i dalje. Ja sam purgerica i obožavam Zagreb', izjavila je Leonarda Lončar za RTL.hr.

U utorak navečer se pojavila na reviji, a kada ih gleda, priznala je da je ulovi nostalgija. 'Stalno bi nešto mijenjala kada gledam revije, ali jako me veseli kad netko radi ono što sam ja radila. Vratila sam se, doduše, donekle modi i nakitu tako da se ostvarujem i kroz taj način. Trenutno radim nakit za ATP Turnir, a usto sam i ambasadorica udruge P.I.N.K. Radit ćemo promociju i podizanje svijesti muškaraca protiv raka prostate. Radim marame, rinčice, a u humanitarne svrhe i ogrlicu za maturantice iz Osijeka', najavila je Leonarda.

  • +12
Modna revija Duchess Fashion Show S22 Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

Leonarda je ponovo progovorila o svojoj djeci. Njezine kćeri, otkrila je, nemaju aspiracije prema modnom svijetu poput nje, no - obožavaju se 'uvaliti u njezine ormare i izvlačiti vani njezine stvari'. 'To im je najdraže. Nitko od njih nema modnih afiniteta, ali sve tri cure obožavaju slikanje, kreativne su', pohvalila se ponosna mama.

Podsjetimo, ljubavna priča nje i Zvonimira Bobana počela je 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. Zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice. Leonarda se nakon udaje posvetila obitelji te se povukla iz manekenstva, a samozatajni se par posljednjih godina rijetko pojavljivao u javnosti. I dok je Leonarda tajnovita po pitanju nove ljubavi, njezin bivši suprug već ljubi, a riječ je o uglednoj stomatologinji, kratkokosoj brineti Marijani Gikić.