ISKRENO I BEZ ZADRŠKE

Leonarda Lončar sa suzama u očima: 'To je bila apsolutno recipročna ljubav, a i dandanas je tako'

08.04.2022 u 10:20

Bionic
Reading

U jučerašnjoj HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' Barbara Kolar u goste je dovela bivšu manekenku, danas dizajnericu Leonardu Lončar. Bivša supruga Zvonimira Bobana sasvim je otvoreno i s mnogo emocija progovorila o posvajanju svoje djece i teško sakrila suze kada je opisivala koliko joj je majčinska uloga promijenila život

Nastavno na prilog koji je prikazan tik prije njezina dolaska u studio, Leonarda Lončar u emisiji 'Kod nas doma' progovorila je o za mnoge bolnoj temi posvajanja djece. Nekadašnja manekenka, danas dizajnerica nakita, iskreno je rekla da za nju to nije bio težak proces, naglasivši kako se vrlo vjerojatno sve tako posložilo zbog popularnosti nje i njezina tadašnjeg supruga Zvonimira Bobana.

'Hvala Bogu da smo bili to što jesmo, pa je sve skupa bilo lakše. Možda smo bili privilegirani', rekla je Leonarda koja je posvojila četvero od ukupno petero svoje djece.

'Znate, ljudi obično pri posvajanju traže male bebe. Mi jesmo dobili dvije male bebe, ali kasnije sam htjela i malo starije dijete. Onda su mi rekli da imaju blizance koje nitko nije htio. To je bilo fascinantno, oni su već poznavali jedan drugoga. Kada sam došla u dom, ostavila sam torbu u sobi, moj sin ispraznio ju je ne znajući da je moja. Počela sam se šaliti s njim, a onda mi je djelatnica doma rekla da mu pogledam sestru. Kada sam je ugledala, rekla sam joj da je moja bubamara. To je bila ljubav na prvi pogled. I sa sinom i s mojom kćeri', ispričala je gledateljima Leonarda očiju punih suza, a onda zaključila da su djeca njoj, ali i ona je njima potpuno promijenila živote.

  • +6
Leonarda Lončar Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX

'To je bila apsolutno recipročna ljubav, a i dandanas je tako', rekla je, a svim potencijalnim posvojiteljima poručila kako ne smiju dolaziti s mišlju da je to nečije dijete, već da su to sve Božja djeca i dar s neba.

U emisiji je gospođa Lončar progovorila i o svojim zdravstvenim problemima, nedavno pretrpljenom moždanom udaru koji joj je došao kao grom iz vedra neba.

'Bila sam u malo stresnijem stanju, nisam očekivala to. Moja kći je bila uz mene, otišla sam u bolnicu. Trenutno sam na terapiji tabletama, ali s obzirom na moje godine, menopauzu u kojoj jesam i stres koji se nakupljao, to je vjerojatno sve vuklo jedno s drugim i dovelo do konačnog stanja', pojasnila je.