ŠARMANTNI BILIĆEV SIN

Leo Bilić i Laura Jurčević: Ima neka tajna veza

05.03.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Djeca dugogodišnjih suradnika i prijatelja, sin slavena Bilića i kći Nikole Jurčevića, u Londonu su postali nerazdvojni. Vršnjaci Leo i Laura zajedno izlaze u poznate klubove, odlaze na koncerte, a svoja druženja ne kriju ni na Instagramu

Prijatelji i nogometni suradnici Slaven Bilić i Nikola Jurčević, koji trenutno zajedno rade u Engleskoj, poznaju se dugi niz godina, stoga ne čudi što se i njihova djeca često druže. Naime Slavenov sin 21-godišnji Leo Bilić i mlađa kćer Nikole Jurčevića isto su godište, a vrijeme koje provode kod svojih očeva u Londonu uvijek iskoriste i za zajedničko druženje.

Laura i Leo zajedno su dočekali Novu godinu, zajedno odlaze na koncerte, sportske utakmice, londonske noćne klubove, a svoje najljepše trenutke zabilježe i na Instagramu. Nije teško primjetiti kako su jedno drugom jako naklonjeni, a krije li se tu nešto više od prijateljstva otkrit će se vrlo skoro.

Zgodni Bilićev sin jako nalikuje na tatu u mlađim danima. Slaven je sina Lea i kćer Alani dobio u prvom braku sa Splićankom Andrijanom Bilić. Sudeći po Instagram profilu, 21- godišnji Leo Bilić, uz Lauru i Lanu jurčević,  rado se druži sa sinom očevog nekadašnjeg suigrača Aljoše Asanovića, a među prijateljima mu je i sin Alena Bokšića, Alen Leo.

Inače starija kći Nikole Jurčevića, 23-goidišnja Lana u vezi je sa sinom Emila Tedeschija o čemu je tportal pisao u prosincu prošle godine.

🐻🍭 #comeonleo #lauranonce

A post shared by Laura Jurcevic (@lauraajurcevic) on

Svako u svom filmu #ononase 💃🏼💂🏼💃🏼

A post shared by Laura Jurcevic (@lauraajurcevic) on

Celebrating win WHU ⚒🇭🇷🇹🇷 #şenolgüneş @lanajurcevic @alani_bilic @leobilic

A post shared by Laura Jurcevic (@lauraajurcevic) on

L&L

A post shared by Laura Jurcevic (@lauraajurcevic) on