u dubrovniku

Dubrovačko vjenčanje uveličali istaknuti glazbenici, ali i poseban gost iznenađenja

31.07.2023 u 17:13

Bionic
Reading

Ovog su vikenda u bračnu luku uplovili Jusuf Nurkić i Emina Durić, a raskošno vjenčanje u Dubrovniku okupilo je brojna poznata lica poput Tarika Filipovića i Enisa Bešlagića, a goste su zabavljali poznati glazbenici što je na svom Instagram profilu otkrila Lejla Filipović

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić ovog je vikenda izrekao sudbonosno 'da' svojoj partnerici Emini Durić, a ceremoniju su održali na romantičnoj tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku gdje su dragim gostima pripremili zabavu za pamćenje.

Gostima su pripremili čak dvije zabave - jednu prije vjenčanja kao svojevrsni 'party zagrijavanja' te svadbenu zabavu, a uzvanici su se sjajno zabavili, što su i otkrili na društvenim mrežama.

Osim što je zablistala u kratkoj bijeloj haljinici te u izazovnoj modroj haljini visokog proreza, Lejla Filipović oduševila je svoje pratitelje i uvidom u atmosferu vjenčanja o kojem se zadnjih dana puno pisalo. Rasplesane goste zabavljali su istaknuti domaći glazbenici koji su otpjevali velike hitove.

Večer je započela uz Petra Grašu, omiljenog pjevača romantičnih pjesama koji je mladencima otpjevao pjesmu 'Ako te pitaju' na koju su izveli prvi bračni ples, a kasnije je atmosfera uzavrela uz bezvremenski hit 'Ko nam brani'.

Nakon toga mikrofon u ruke preuzeo je Željko Joksimović koji je otpjevao ljubavnu baladu 'Ljubavi', a zatim mu se na pozornici pridružio i Enis Bešlagić. Na opće zadovoljstvo svih uzvanika, dvojac je okrenuo broj velike zvijezde koja je oduševila goste. Naime, na videopoziv nazvali su Halida Bešlića koji je preko telefona uveličao slavlje pjesmom 'Miljacka'.

Prelijepa je Emina na dan vjenčanja zablistala u svjetlucavom modelu vjenčanice zavodljivih proreza povezanih prozirnom tkaninom, a mnogi su primijetili da je hrabra ljepotica odlučila dio puta do tvrđave prohodati u japankama. 

  • +5
Emina Durić Izvor: Cropix / Autor: MIHAEL BARISIC