IMA 'FORMULU'

Legendarna Cher otkrila tajnu svog mladolikog izgleda na pragu devetog desetljeća

04.09.2023 u 23:27

Bionic
Reading

Svom je izgledu oduvijek posvećivala puno pažnje, osobito pazeći na kostime za scenu, koji su mahom laskali njezinoj nevjerojatno vitkoj figuri. Ta njezina opčinjenost dobrim izgledom nije prestala ni danas, iako je Cher u svibnju napunila 77 godina

Gostujući u showu 'Good Morning Britain', 77-godišnja pjevačica Cher dotakla se i svog mladolikog izgleda, da bi potom otkrila svojim najvjernijim fanovima u čemu se zapravo krije tajna da tako dobro izgleda unatoč godinama.

Pjevačica je kroz razgovor priznala da ni sama ne može vjerovati da će uskoro imati 80 godina, da bi potom otkrila i na što nikada neće pristati.

Razgovarajući s voditeljskim parom Sussanom Reid i Edom Ballsom, koji su je i upitali kako uspijeva i dalje biti tako mladolika i vitalna, Cher je rekla kako nikada neće pokleknuti i odrezati svoju dugu kosu, kao i da nikada neće prestati nositi traperice. Upravo te dvije stvari smatra najzaslužnijima da i dalje dobro izgleda.

Cher Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

'Sjećam se kad smo moja prijateljica Paulette i ja pričale o tome kada ćemo odrezati kosu i prestati nositi traperice. Ja i dalje ne mogu vjerovati da ću u nekom trenutku imati 80 godina, i to prije nego što sam mislila, no i tada ću i dalje nositi traperice i imati dugu kosu. Geni su u mojoj obitelji čudo', rekla je Cher pa nastavila:

'Nisam sigurna jesam li mlađa zbog toga što se ne osjećam starom. Nisam sigurna. No, ja se držim trendova i imam puno mladih prijatelja. Ok, imam i starijih prijatelja. Iskreno ću vam reći, ne trudim se osjećati mladom niti se trudim biti mladom. Ono sam što jesam, što god to značilo.'