LJUBAV NE ZNA MATEMATIKU

Tko je novi partner slavne Cher? 40 godina mlađeg Alexandera Edwardsa nazivaju 'zločestim dečkom' koji ne može odoljeti ženama

08.11.2022 u 07:26

Bionic
Reading

Nedavno je 76-godišnja Cher viđena kako se držeći za ruku s mlađim muškarcem odlazi s večere u Malibuu. Pjevačica je potvrdila da je u ljubavnoj vezi s 36-godišnjim glazbenim producentom Alexanderom Edwardsom, problematičnim bivšim partnerom Amber Rose, s kojom ima trogodišnjeg sina

Kako je otkrila svojim obožavateljima na društvenim mrežama, Cher je direktora diskografske kuće Def Jam upoznala tijekom Tjedna mode u Parizu. Tretira je kao kraljicu, kaže slavna pjevačica i poručuje da ljubav ne poznaje matematiku.

Alexander Edwards, rođen 1986. u Oaklandu (Kalifornija), potpredsjednik je odjela za umjetnike i repertoar glazbene kompanije Def Jam, pod čijim su okriljem zvijezde poput Rihanne, Justina Biebera, 2 Chainza, DMX-a i Jhene Aiko.

Pojavio se u jednoj epizodi 'Keeping Up With The Kardashians', ali je snažnije 'zabljesnuo' u vezi s 39-godišnjom Amber Rose, bivšom partnericom Kanyea Westa, s kojom ima trogodišnjeg sina Slasha Electrica Alexandera Edwardsa. Glamurozni model i bivša striptizeta s reperom Wizom Khalifom ima i devetogodišnjeg sina Sebastiana.

Amber i Alexander bili su u ljubavnoj vezi od 2018. godine, a iako je bilo trzavica među njima, kraj se počeo nazirati tek ovoga ljeta. Umorna od zakulisnog varanja i sramoćenja, Amber je u kolovozu iznijela niz optužbi na Alexanderov račun, a štedjela nije ni njegove ljubavnice.

'Svih vas 12 propalica (onih koje znam, iako ih je vjerojatno više) možete ga imati. Sve ste jako dobro znale da je on u vezi koja uključuje dijete, a svejedno ste ga odlučile *eviti. Vidjela sam sve poruke. Sve ste bile svjesne toga, ali ne dugujete mi nikakvu lojalnost, pa je svejedno', napisala je Rose, dodajući kako je Edwardsov nedostatak odanosti i poštovanja smiješan te zaključivši da je gotova s njim.

  • +3
Cher i Alexander Edwards Izvor: Profimedia / Autor: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alexander je priznao prevaru nekoliko dana kasnije. Iako ju je volio, ispovjedio se tada, nevjera je njegova prava priroda.

'Unatoč svemu, volim je. Ona je moja najbolja prijateljica i majka mog sina. Volim i Sebastiana, svog posinka, ali... ja volim žene. Na kraju, mislim da nitko ne može biti sretan ili uspješan ako nije ono što doista jest, bilo da drugi ljudi to razumiju ili te krive', rekao je Alexander i zaključio da je jednostavno takav i ne može joj pružiti ono kako ona želi biti voljena.

Cher iza sebe ima dva propala braka, iz kojih ima dva sina. Od 1964. do razvoda 1975. bila je u braku sa Sonnyjem Bonom, a on je preminuo 1998. u dobi od 62 godine od ozljeda zadobivenih u nesreći na skijanju kad je pogodio drvo. Iz tog braka Cher ima 53-godišnjeg sina Chaza Bona.

Posljednji put bila je u braku s glazbenikom Gregom Allmanom od 1975. do 1979. godine, a u tom je braku 1976. dobila sina Elijaha Bluea Allmana.

Iako je bračni život ostavila u dalekoj prošlosti, Cher se nije oprostila od ljubavnog života, uglavnom s mlađim muškarcima, pa je tako bila u vezi s Ronom Zimmermanom, koji je od nje mlađi 12 godina, Tomom Cruiseom, kojemu su kad su bili zajedno bile 23 godine, a ona je imala 38, i bivšim gitaristom Bon Jovija Richiejem Samborom, 13 godina mlađim od nje.