ŠTO NAS ČEKA U NOVIM EPIZODAMA?

Lara ostaje s Nikšom, Jaša je šoku

02.12.2011 u 09:05

Bionic
Reading

Serija 'Larin izbor' prikupila je već milijun i dvjesto tisuća gledatelja koji ne propuštaju ni jednu epizodu, a brojne obožavatelje sljedećeg tjedna očekuju brojne pustolovine likova – Lara odluči ostati s Nikšom, a Vjera otima Zlaju

Zasigurno najuzbudljiviji događaj koji gledatelje 'Larina izbora' očekuje u epizodama idućeg tjedna je Larina odluka da ostane s Nikšom nakon dana provedenog s Jakovom na Sustipanu, što šokira Jašu, piše Studio, prilog Jutarnjeg lista

Mija odbija vjenčanje sa Zoranom, a Nela prelazi u ofenzivu dobivši posao kao Dinkova tajnica i traži način da ga poslovno uništi. Nakon što dobije priznanje o preljubu Alena i Karmen, Vjera gubi razum i odlazi sa Zlajom u naručju. Kad shvate da je Zlaja otet, očajna Lara i Jakov odlaze tražiti sina po splitskim ulicama, a Nikša zove policiju.

Vjera Zlaju sakriva u šupi te ga pokušava smiriti govoreći mu da mu je ona majka, a Jakov i Lara, nakon bezuspješne potrage, odlaze u krčmu, gdje je Jaša koji se nakon žučne svađe potuče s Nikšom.

Nikša doznaje da je Vjera pobjegla kada je načula svađu Alena i Karmen, a Lara se, nakon što je doznala za njezin preljub, duboko razočara u svoju prijateljicu. Vjera odluči nazvati Alena te mu obeća vratiti Zlaju pod uvjetom da on sam dođe na sastanak. Na taj prijedlog svi, a posebno Jaša, pobjesne te inzistiraju da pođu s njim.

Na sastanku s Vjerom, Alen se trudi biti što ljubazniji, no Jakov krivo protumači jedan njezin pokret te Vjera odluči pobjeći, a Nikša je bijesan zbog očajnog Jakova jer je Zlaja i dalje u Vjerinim rukama.

Bliska budućnost likova 'Larina izbora' bit će nesumnjivo uzbudljiva.