ŠOKANTNA SPOZNAJA

Lara je trudna i čeka djevojčicu

16.12.2012 u 14:12

Bionic
Reading

U iduće dvije epizode puno toga novoga potrest će glavne likove serije 'Larin izbor'. Lara će saznati da je trudna, a neće izostati ni pucnjave i odlaska nekih likova u zatvor

Epizoda 63, ponedjeljak 17. prosinca
Marin drži Laru na nišanu. Jakov se baca pred njega i primi metak umjesto Lare. Svi su zaprepašteni. Jakov je na svu sreću samo lakše ozlijeđen. Marina hapse i odvode u zatvor. Dinko saznaje za incident u zatvoru. Shvaća da je Marin uhapšen i da se o Davidu nema tko brinuti. Dinko u trenutku odlučuje da će odvesti Davida sa sobom. Dovodi ga u vilu Zlatar gdje su svi šokirani saznanjem da je Leila živa i da Dinko ima sina, piše dnevnik.hr

Jakov dovodi Zlaju u posjet Lari u zatvoru. Kaže joj kako joj je spasio život samo zbog Zlaje i da bi je najradije htio što prije zaboraviti. Lara je shrvana njegovim okrutnim riječima. Liječnica dolazi k Lari s novim nalazima. Lara saznaje da je još uvijek u drugom stanju.

Epizoda 64, utorak 18. prosinca
Lara je saznala da je trudna. Nakon prvog ushićenja uhvati je strah. Jakov se vraća u Larinu ćeliju i ona mu objavljuje vijest. Jakov je također ponesen nevjericom i srećom. Lara i Jakov zajedno odlaze na ultrazvučni pregled. Liječnica obavještava roditelje kako je njihovo dijete potpuno zdravo i otkriva im da čekaju kćer. Jakov i Lara su presretni. Ana je zabrinuta za svoj i Jašin odnos.

Saznaje da je Jakov otišao u posjet Lari i odluči poći tamo. Ana dolazi u bolnicu i svjedoči bliskosti Jakova i Lare koji se vesele svom djetetu. Potresena, Ana bježi iz bolnice. Dolazi u hotel i pokuša razgovarati s ocem. Knez joj odrješito kaže da je više ne želi vidjeti jer ga je zauvijek iznevjerila. Ana je potpuno shrvana. Nikša provaljuje u Dorianovu kuću u potrazi za dokazima.