otvoreno o svemu

Borna Kotromanić priznala da je s prvim suprugom, Lukom Rajićem, u boljim odnosima nego s drugim: 'Prošla sam kalvariju, radio mi je probleme oko djeteta'

20.04.2022 u 13:13

Bionic
Reading

U novoj epizodi podcasta ‘Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem’ gostovala je Borna Kotromanić, žena bogatog životnog iskustva i bez dlake na jeziku. Otvorila je srce i bez imalo zadrške pričala o prvom i drugom razvodu, odgoju sinova, politici i borbi protiv predrasuda, a otkrila da sada proživljava svoju mladost koju je podredila majčinstvu

Ovotjedna gošća podcasta Dorijana Klarića bila je Borna Kotromanić, koja je bez ikakve zadrške progovorila o brojnim osobnim temama. Na neke od njih teško je zadržala suze. Baš kako i samo ime podcasta govori, Borna je sasvim iskreno govorila o svoja dva razvoda te priznala da je s prvim suprugom Lukom Rajićem ostala u puno boljim odnosima. Kazala je da i danas imaj obiteljsku dinamiku te da su im sinovi privrženi.

‘Kad sam se prvi put odlučila razvesti, mislila sam, bila sam mlada, imala sam krive ideje ili možda nisu krive, ali su bile relevantne u tom trenutku. Ali, kad sam se odlučila odvojiti od svog drugog partnera, kad sam s njim prošla na pravdi Boga kalvariju jer se nije dao odvojiti, jer mi je radio strašne probleme oko djeteta i tako dalje, ja sam shvatila da ja moram sebe resetirati jer da više nemam snage za takve borbe za koje ni luk jela ni luk mirisala, ali zbog nečega u sebi u privlačim takve situacije i takve osobe’, prisjetila se i priznala da se tada okrenula duhovnosti i počela istraživati razne opcije, među njima i kontroverzni Opus Dei.

‘Ja sam krenula, još dok sam bila u braku, s Opusom Dei, ja sam godinama prošla asketizam, dvaput tjedno sam postila na vodi, svaki dan išla na misu, ispovijed, imala sam potrebu za nekom dubljom istinom, nisam sad, odbacit ću svoje kršćanstvo u kojem sam rođena, pa idem ja sad na Tibet, nisam takav tip’, priznala je Borna.

‘S prvim suprugom sam u boljim odnosima, zato što je puno mudriji od drugog. Ja i prvi suprug smo u životu odradili monumentalne stvari i to još uvijek je tu i to je nepobitno i koliko god smo se u životu sukobljavali i razlikovali oko svega, to je... Uvijek ostaju te neke poveznice. I njegova uspješna karijera je sigurno dijelom i moja zasluga, da ne govorim odgoj i rođenje tri sina i uopće neka obiteljska dinamika koju mi i danas imamo’ rekla je u podcastu pa otkrila da su zajedno proveli i Uskrs.

Njihovi sinovi privrženi su im, a Borna to pripisuje djetinjstvu u kojem su sve prolazili zajedno s roditeljima.

‘Živjeli smo vrlo intenzivan obiteljski život. Nikada nismo imali svoj život i dadilje koje paze na djecu. Uvijek smo svugdje vukli djecu, doslovno od kad su naučili sjediti. Ja sam možda u tome pretjerivala jer sada živim svoju mladost i svoje srednje godine jer sam ekstemno bila majka. Imala sam silnu potrebu rast sa svojom djecom jer ja nisam rasla uz svoje roditelje’.

Borna Kotromanić Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo