POSLUŠAJTE

Lana Jurčević skinula hit pjesmu Lady Gage i Bradleyja Coopera: 'Ovako ja čistim dušu'

11.03.2019 u 11:19

Bionic
Reading

'Shallow', izvedba Lady Gage i Bradleya Coopera iz filma 'Zvijezda je rođena' zaludila je svijet i obara sve rekorde slušanosti. Ista pjesma vrlo je draga i našoj glazbenici Lani Jurčević koja je sada pokazala kako zvuči u njezinoj interpretaciji

'Ovako ja čistim dušu', napisala je Lana Jurčević ispod videa na kojem je opjevala Shallow, pjesmu koja je Lady Gagi prije nekoliko tjedana donijela Oscara za najoriginalniju pjesmu na filmu.

Hrvatska glazbenica dala si je truda i sjajno izvela popularnu pjesmu koja je zaludila svijet, a u komentarima su joj obožavatelji poručili da pjeva bolje od Gage.

'Bravo! Predivan glas! ', 'Wauuu Lana. Ovo je odlično', 'Najlipšii glass, savršeno, u muzici se uživa i čisti duša kako si i rekla', samo su neki od brojnih pohvala na račun Lanine izvedbe.

Izvor: Društvene mreže

Pjesmu 'Shallow' Lady Gaga je stvorila u dobitnoj kombinaciji s Markom Ronsonom, s kojim je već surađivala 2016. godine na albumu 'Joanne'. No nije sve ostalo na toj suradnji, već se uključio i glazbenik Lukas Nelson, sin slavnog Willieja Nelsona.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pjesma je dobila drugačiji zvuk i smisao u trenutku kada smo stavili moj bend i glazbenike. Napisao sam taj mali intro za akustičnu gitaru, inspiriran Ericom Claptonom. Zbog te je melodije Gaga još impresivnija', izjavio je Lukas Nelson, dodavši kako su sve prvo snimili u glazbenom studiju, a tek onda ukomponirali u film.