POČELE SU MAŠKARE

Lana Jurčević sve šokirala: Navukla na sebe divovski muški spolni organ

04.03.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Vrijeme karnevala najveseliji je dio godine i upravo zbog svoje posebnosti zove se 'peto godišnje doba'. Prerušavanje posebno vole i naši poznati koji se svake godine potrude oko svojih maski. Ovo su neke od ovogodišnjih, a najviše je definitivno šokirala - Lana Jurčević

Lane Jurčević je na jedan dan postala - muški spolni organ. Svojim kostimom zbunila je i razveselila članove svojeg benda, ali i obožavatelje.

'Dobrodošli u 'dokumentarac' koji se zove 'Kako je Lana Jurčević postala... Lana Kurčević', na početku videa je najavila pjevačica, prije nego što je krenula na stage. Nakon toga je pokazala i dio s nastupa na kojem su u prvim redovima bila većinom djeca.

Uz video je napisala kako je stvari htjela vidjeti 'iz druge perspektive' i kako joj je bubnjar rekao da je 'fakat u *urcu'. Neki su pratitelji Lani čestitali na originalnosti, no bilo je puno i onih koji su poručili kako ta maska nije primjerena zbog djece u publici.

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic

Maskirao se i autor i voditelj emisije 'Kućni ljubimci' Antun Ponoš. On je na jedan dan odlučio postati Indijanac.

'Nagovorio sam prijatelje iz Nuštra, njih četvero da dođu za vikend u Zagreb, pa sam ih odveo u Samobor da kao neslužbeno izlaslanstvo' i proveli ondje divan dan gdje su vidjeli kako se to radi u gradu koji to organizira 129 godina', ispričao je za tportal omiljeni televizijski voditelj. 'U Nuštru se više od 120 godina organiziraju poklade i pokladna povorka koja obilazi kuće koje ju primaju. Biranje najljepših maski za djecu i odrasle se događa na zabavi i maskenbalu koji se održava u Domu kulture. Prvi put smo napravili pozornicu u Centru Nuštra 2017. i dočekali povorku, a onda sam sudjelovao na izboru najmanji na maskenbalu koji se utorkom navečer održava', prisjetio se.

Maja Šuput obožava maskenbale i kostimiranja. Ove godine nije bila maštovita kao dosadašnjih godina. Na kostimiranom tulumu pojavila se kao divlja mačka. 'Samo da mi je svaki dan Disneyland', ranije je poručila.

Ana Radišić protekli vikend provela je u Rijeci gdje je sudjelovala na 36. Međunarodnoj povorci Riječkog Karnevala.

'Maska Glazba i grupa '‘Lako ćemo'! Nego kako, nego lako! Jer život je..što drugo no pjesma!', poručila je zgodna RTL-ova voditeljica koja je na karnevalu bila s mamom.

  • +14
Ana Radišić Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR FERINA

Dalibor Petko koji je ovih dana krenuo u pjevačke vode, zahvaljujući make up artistici Nove TV, Maši Mihaljčić pretvorio se u akcijskog junaka.

Nekadašnja misica, danas poduzetnica Ivana Delač sudjelovala je na 20. Humanitarnom karnevalskom balu a svojim pratiteljima se pohvalila kako je izgledala.