raspisala se

Lana Jurčević: 'Evo par stvari zašto volim biti žena'

04.03.2024 u 19:50

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica i njezin partner Filip Kratofil postali su roditelji djevojčice. Od tada se, razumljivo, nešto rijeđe javlja na Instagramu, a danas je osvanula objava koju je Lana Jurčević posvetila Danu žena

'Bliži nam se Dan Žena… Pa evo par stvari zašto volim biti žena: drugačije smo 'kreirane', jako dobro čitamo između redova, vidimo neke detalje koje drugi ne vide, imamo taj nagon i instinkt lavica, pod srcem nosimo novo biće, donosimo ga na svijet i upoznajemo ga sa njim', piše pjevačica u najnovijoj objavi i nastavlja:

'Čudo je otkud crpimo i izvačimo energiju da bi mogle posložiti ponekad i privatne i poslovne dijelove života, što smo se kroz povijest izborile za nevjerojatne stvari, što smo u stanju razmišljati i raditi nekoliko stvari istovremeno… jednako dobro', zaključila je Lana Jurčević i zamolila pratiteljice da joj napišu - 'zbog čega su one sretne što ste žene'. Dobila je zanimljive odgovore.

'Volim što sam žena, jer sam si rodila curku koja vrijedi za deset njih. Imamo već izbor odjeće i obuće od muškaraca'. 'Zato što smo jače i imamo više živaca i energije i snage i trpimo svašta', 'Sretna sam što sam žena, jer kad izgledam kao da me poplava izbacila, izvučem svoj make-up i transormiram se u novu ja', pisale su joj obožavatelice.

DŽENIN KABINET ČUDA

Lana Jurčević nije krila ponos zbog svoje tete: Poznati pohrlili na izložbu legendarne Dženise Pecotić

Pogledaj galeriju

Lana je u Instagram storyju otkrila da je njezina djevojčica sve sličnija svom ocu, Laninom dugogodišnjem partneru, Filipu Kratofilu. 'Samo ću reći da je poprilično povukla na svog tateka, za sad, vidjet ćemo', poručila je pjevačica. Podsjetimo, Lana je rodila krajem studenog, a ime djevojčice je dala naslutiti prije nekoliko tjedana kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njezina malena ima isto ime poputa cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL