NE KRIJE SREĆU

Lana Jurčević o imenu kćerkice: 'Toliko sličnosti ima s tim cvijetom'

25.01.2024 u 21:17

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević krajem prošle godine rodila je djevojčicu, no dosad nije dala naslutiti koje je ime odabrala za nju

Iako ime svoje mezimice još uvijek u potpunosti ne otkriva, ipak je dala naslutiti čime je inspirirano.

U posljednjoj objavi na Instagramu podijelila je niz fotografija određene sorte cvijeta, točnije vrste lopoča, čije je službeno ime Nymphaea Mayla Lily.

'Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je uz fotografije.

'Nikad prije nikad nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila kad bi se svaki put kad bi naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore', poručila je, te dodala: 'Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate'.

Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Mayla, između ostalog, znači 'ona koja voli vodu', 'mala ljepotica', 'snaga u borbi', 'željeno dijete', 'voljena' ili 'nada', što se može povezati s Laninim iskustvom rizične trudnoće.

Ime Lily također dolazi s nekoliko značenja - simbolizira čistoću i nevinost, ali i Božje obilje i ponovno rođenje.