novi video

Lana Jurčević pokazala djelić svog doma: 'TV nismo ni upalili 40 dana'

06.01.2024 u 17:20

Bionic
Reading

Pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda koja je nedavno prvi put postala majka, nedavno je objavila videozapis u kojem se osvrnula na 2023. godinu, a kojem se može vidjeti kako je pozirala sa svojom djevojčicom. Sada, razumljivo, na kapaljku pokazuje svoju svakodnevicu

Prošlu godinu Lana Jurčević zauvijek će pamtiti. Sada uživa u svakoj minuti provedenoj sa svojom bebom koju su njezin partner Filip Kratofil čekali i željeli dugo, a kćerkica im je stigla mjesec dana prije termina poroda. Od tada se tek nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama.

'Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana. Znamo i zašto', našalila se pjevačica u najnovijoj objavi u opisu videa na kojem je pratiteljima TikToka pokazala djelić svog doma. Može se vidjeli i kako je sama bojala zidove dnevnog boravka i kako su ona i partner nabavili novi televizor.

@lalana Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana 🤣. Znamo i ZAŠTO 😂 #fyp #renovating #interiordesign #work ♬ original sound - Fearless Mentality

Inače, Lana i Filip skupa su od 2017., ali detalje oko privatnog života držala je podalje od javnosti. S vremena na vrijeme, iako zaista rijetko, objavila bi fotografiju s njim. Da će postati roditelji, javnost su obavijestili krajem srpnja.

DŽENIN KABINET ČUDA

Lana Jurčević nije krila ponos zbog svoje tete: Poznati pohrlili na izložbu legendarne Dženise Pecotić

Pogledaj galeriju