NA DODJELI NAGRADA

Lady Gaga u suzama, a sve zbog ovog muškarca

30.11.2018 u 14:21

Bionic
Reading

Zajedno s Bradleyjem Cooperom slavna pjevačica Lady Gaga snimila je hit film 'Zvijezda je rođena', koji je momentalno osvojio srca najstrožih kritičara - gledatelja, a sada se još samo čeka da kući ponesu i one najvažnije kipiće. Jedan je Cooperu već u ruci, a čast da mu je preda imala je upravo osebujna pjevačica, koja nije mogla sakriti emocije

Na crvenom tepihu, povodom 32. dodjele nagrada American Cinematheque Award Presentation, 32-godišnja Lady Gaga zablistala je u punom sjaju. Odjevena u poluprozirnu haljinu, koja ne podnosi donje rublje, te joj kao takva savršeno pristaje, osebujna pjevačica samouvjereno je pozirala okupljenim fotografima.

A onda se, zajedno s kolegom iz filma 'Zvijezda je rođena', Samom Elliotom, popela na pozornicu kako bi zajedno dodijelili nagradu Bradleyju Cooperu, upravo za film koji je osvojio gledatelje diljem svijeta. Predajući mu nagradu, Lady Gaga održala je i emotivan govor od kojih su svima prisutnima, ali prvenstveno njoj samoj, navrle suze na oči.

'Bježala sam od Stefani dugo vremena. Na sebe sam stavila plašt superjunaka i samu sebe nazivala Lady Gaga. Tebi je uspjelo ono što nikome nije - izazvao si me da posegnem u to mjesto i ponovno postanem Stefani', rekla je kroz suze Stefani Germanotta, javnosti najpoznatija kao Lady Gaga.

  • +13
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: N.N.