povrijeđena ZVIJEZDA

Kylie Minogue iskreno progovorila o bolnom prekidu zaruka

18.01.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Slavna australska glazbenica u veljači 2016. iznenada je prekinula zaruke s 19 godina mlađim glumcem Joshuom Sasseom i od tada se intenzivno posvetila karijeri i novim poslovnim projektima, koji su je, kako kaže, držali pribranom u najtežem životnom periodu

Dok promovira svoj novi album Golden, slavna pjevačica Kylie Minogue prisjeća se koliko joj je rad na spomenutom albumu pomogao da prebrodi bolan prekid s bivšim zaručnikom Joshuom Sasseom

U svom posljednjem razgovoru za časopis The Sun, 49-godišnjakinja je rekla kako je posljednjih godinu dana bila jako slomljena i shrvana, nakon što je naslutila da je tadašnji zaručnik s kojim je planirala bajkovito vjenčanje vara sa španjolskom glumicom Martom Milans.

'Kraj 2016. nije bio baš najbolji period za mene, pa kada sam početkom 2017. počela raditi na ovom albumu, bio je to za mene svojevrsni bijeg. Bila sam poprilično krhka, ali u studiju sam se uspjela izraziti sve svoje osjećaje iz raznih aspekata svog života. Pričala sam o svojim vrhuncima, padovima', govori Kylie te dodaje kako glazba zapravo njezina jedina prava ljubav koja joj nikada nije okrenula leđa. 

  • +3
Kylie Minogue Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Danas ne želi za ničim i sretna je što je bogatija za jedno takvo veliko iskustvo na kojem je kaže mnogo naučila. 

'Nismo si bili suđeni i veselim se svemu što me čeka, idem dalje bogatija za iskustvo od prošle godine', rekla je jednom prilikom ljepotica koja još uvijek vjeruje u ljubav.