WILL I GRACE

Kultna serija vraća se na male ekrane: Glumci isti kao nekad

07.03.2017 u 14:51

Bionic
Reading

Zvijezde kultne humoristične serije 'Will i Grace' ponovno su na okupu, a sudeći po fotografiji sa snimanja nove sezone, čini se da godine nisu ostavile traga na njima jer izgledaju više-manje jednako kao prije desetak godina kad su nas uveseljavali svojim britkim humorom

Humoristična serija snimala se od 1998. do 2006. i u tom je razdoblju zaradila čak 16 Emmyja, a gotovo 11 godina nakon što je prikazana posljednja epizoda, vesela ekipa ponovno je na okupu i snima novu sezonu od 10 epizoda.

Hvaljena serija pomogla je boljem razumijevanju LGBT zajednice, a bivši američki potpredsjednik Joe Biden svojedobno je rekao kako je serija 'Will i Grace' vjerojatno učinila više za edukaciju američke javnosti po pitanju LGBT prava od bilo koga do tada.

 

Televizijski par Will i Grace koji su sjajno utjelovili Debra Messing i Eric McCormack ponovno su zajedno na snimanju, a s njima su i neponovljivi Sean Hayes i Megan Mullally, koju najbolje pamtimo po visokom nazalnom glasu. 

Reunion 'Will i Grace' Autor: Youtube

Da ih zabavlja ponovno okupljanje, pokazali su fotografijama objavljenim na društvenim mrežama. 

'Da, ovog vikenda bila je mala zabava. Samo mala', piše Debra na Instagramu aludirajući na to kako se ponovno okupljeno društvo itekako dobro zabavljalo na setu. Poznatoj glumačkoj postavi godine idu u prilog jer i dalje izgledaju dobro kao prije desetak godina.