UŽIVA U MAJČINSTVU

Mnogi su je zavoljeli zbog serije 'Seks i grad', no lijepa glumica odlučila se za miran, obiteljski život van Hollywooda

28.08.2019 u 16:33

Bionic
Reading

Prošlo je 20. godina od emitiranja prve epizode kultne serije. Životi su četiri glumice odveli na različite strane, premda među njima i danas tinjaju ljubav, zavist i sukobi. Glumica Kristin Davis, koju je publika zavoljela po ulozi sramežljive, romantične i sofisticirane Charlotte York, okrenula se mirnom životu izvan Hollywooda

Nakon snimanja kultne serije slavna glumica je zapala u razdoblje u kojem nije znala koje uloge treba prihvatiti, a koje ne. Sve to je utjecalo na njenu odluku da živi život izvan velikih događaja jer je kao 20-godišnjakinja imala ozbiljnih problema s alkoholom, a sav stres zbog slave ju je dovodio u sitacije da mu se ponovo vrati.

'Alkohol me hranio: bila sam toliko sramežljiva i nisam znala kako izaći iz svoje ljušture. Počela sam piti iz istog razloga zbog kojeg volim glumu: htjela sam osjećati, imati priliku pokazati što znam i umijem i biti slobodna', izjavila je ranije. kokteli Cosmopolitan koje su ispijale junakinje serijala u svom pohodu na grad i muškarce, u njezinu slučaju bili su – bezalkoholni.

View this post on Instagram

Squad ❤️

A post shared by Carrie Bradshaw (@carriebradshaw_sexandthecity) on

Snimanje serije 'Seks i grad' završilo je 2004. godine, nakon čega je Charlotte odlučila pauzirati od glume. Pristala je glumiti u filmskim adaptacijama megauspješnog 'Seksa i grada', a pojavila se i u pokojem filmu poput 'Deck the Halls', 'The Shaggy Dog', 'Soccer Moms'.

Danas glumi u kazalištu, a postala je ambasadorica za Oxfam (konfederaciju 20 nezavisnih humanitarnih organizacija udruženih u borbi protiv siromaštva). Zahvaljujući toj poziciji od 2004. je proputovala Haiti, Mozambik i Južnu Afriku, a ujedno je i visoka povjerenica Ujedinjenih naroda za izbjeglice te se najviše zalagala za njihova prava u Republici Kongo i Ugandi. Osim toga pokroviteljica je i zaklade David Sheldrick, koja se zalaže za zaštitu slonova i divljih životinja u Keniji, a za zasluge u pomaganju životinja primila je 2010. Humane Society Wyler Award.

Glumica je u svibnju prošle godine posvojila dječaka, sedam godina nakon posvajanja djevojčice Gemme Rose. Njezin lik iz serije 'Seks i grad', Charlotte, borio se s neplodnošću te je sa suprugom posvojila djevojčicu, a u stvarnom životu, na isti se potez 2011. godine odlučila i Kristin, ali kao samohrana majka. 54-godišnja glumica nikad se nije udavala. Među njezinim bivšim partnerima je i scenarist Aaron Sorkin, a pisalo se o njezinim vezama s redateljem Nickom Leoneom te prije njega i s fotografom Russellom Jamesom.

'Majčinstvo mi je najveća nagrada u životu', poručila je glumica.

Premda smo je na malim ekranima uvijek gledali besprijekorno uređenu, Kristin se u stvarnosti borila s jednim povećim problemom. U jednom od intervjua progovorila je o životu poslije serije i razdoblju u kojem je počela gubiti kosu.

'U početku se nisam brinula, no kad je završilo snimanje 'Seksa i grada', onda je to tek postao problem. Krenula bih na neki važan događaj i zapitala se: 'Gdje mi je kosa?', kaže glumica. Naime, otkrila je da je za to djelomično kriva i uloga koja ju je proslavila, a za čije su joj je potrebe stalno tretirali kosu.

Izvor: Društvene mreže