SVE ZA FANOVE

Kristin Davis otkrila što misli o povratku Kim Cattrall ulozi Samanthe

02.07.2023 u 09:47

Bionic
Reading

‘Sada se nadam da obožavatelji neće biti razočaravani nakon količine drame koja se odvila oko toga’, izjavila je Kristin Davis na temu neočekivanog povratka Kim Cattrall svijetu ‘Seksa i grada’

Poput Sarah Jessice Parker, Kristin Davis ne krije razočaranje činjenicom da je vijest o camo nastupu Kim Cattrall u drugoj sezoni spinoff serije ‘I tek tako...’ iscurila u javnost pa samim time neće biti iznenađenje kada ju u narednim tjednima gledatelji ponovno ugledaju u ulozi neponovljive Samanthe Jones.

‘Nismo željeli da ta informacija pronađe put do javnosti. Htjeli smo da njezin povratak bude iznenađenje’, izjavila je 58- godišnja glumica tijekom gostovanja u emisiji ‘Today’.

Davis, koja reprizira ulogu Charlotte York u spinoffu ’Seksa i grada', povratak 66- godišnje Cattrall ulozi kultnog lika Samanthe Jones smatra ‘lijepom stvari za obožavatelje’.

‘Svjesni smo koliko lik Samanthe znači obožavateljima ’Seksa i grada’ i htjeli smo im dati ono što žele. Pokušavali smo smisliti način kako ćemo to izvesti,  a ovaj se pokazao najsmislenijim s obzirom na samu priču i situaciju’, istaknula je.  

Usprkos tome što se kreator serije ‘I tek tako...’, Michael Patrick King, svojski trudio zadržati u tajnosti vijest o Cattrallinoj epizodnoj ulogu u drugoj sezoni, u tom naumu nije uspio a, poput Davis, razočaranje situacijom ne krije ni Sarah Jessica Parker.

Tijekom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, glumica (58) je priznala da ‘nije mogla biti više uzrujana’ zbog curenja informacije o povratku Cattrall ulozi Samanthe Jones, nazvavši to ‘velikim problemom’ i žaleći zbog ‘vatrometa’ koji bi bio da su obožavatelji ‘Seksa i grada’ zapravo bili iznenađeni kada ju ugledaju.

  • +5
Druga sezona serije 'I tek tako' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia