Budući da je cijeloga tjedna BB kuća u znaku smrada i nehigijenskih uvjeta, s Krešom se svi vole družiti. On je jedini odustao od izazova, pa je tako i jedini mirisni stanar u kući.

Svejedno, i on je osuđen na zajedničko spavanje u konzervi smrdljivih sardinica zvanoj zelena soba. Iako bi čovjek pomislio da mu to pomalo teško pada na želudac, njegov je doživljaj u potpunosti suprotan.Na dnevnim je izjavama Bigiju priznao da uživa spavati među djevojkama i da mu se raspored spavanja jako, jako sviđa. Krešo je, čini se, pravi altruist koji uživa ugađati drugima. Rekao je da zna da cure vole spavati kraj njega, a njemu to imponira.

Također je izjavio da se svi žale, a njemu je baš super, uopće mu nije loše. Ipak je on čist, smije oprati zube, pa ne nosi taj prljav teret na sebi.

Oblak Krešine čistoće u svakom je slučaju spas za Ornelu i Rinu, koje s njime dijele postelju. Možda misle da je ta čistoća prijelazna, pa se obavijaju oko njega kao zmije. Pravi se frajer Krešo odrekao novčane nagrade, ali je tako i sebi i svojim sustanarima svakako uljepšao zajednički život.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu