Prvi stanar koji je pobjegao od smrada nije ni Rina ni Beta, dapače, uopće nije iz reda ženskih stanara, nego Krešo. Odlučio je odustati od izazova jer mu je sutra rođendan i želi zasjati na taj dan.

Kako se oblaci smrada sve više šire oko stanara, mirisi svježine i čistoće koji se šire oko Kreše toliko su primamljivi, posebice stanarkama da kruže oko njega kao mačke oko vrele kaše.

Zanimljivo je da je u kolektivnom dogovoru da će si međusobno pomagati i nekako izdržati, Krešo odustao, i to već prvi dan. Većina stanara je motivirana novcem i svi su zaključili da deset tisuća kuna uopće nije mala svota novca te da se svašta za to može kupiti.Ornela je tako odlučila da će, ako izdrži, kupiti skuter. Rina je primijetila da je to fina svotica za koju neki ljudi moraju raditi, a ona mora samo smrdjeti. Krešimir kao da je zaobišao razloge zbog kojih bi si mogao uskratiti higijenu, pa je moguće da je on zapravo uvjeren da iz ove sezone izlazi kao pobjednik. A što je deset tisuća kuna u moru milijuna? Pih, prava sitnica!

Pratite live stream Big Brothera na tportalu