aktivni odmor

Krenuo očevim stopama: Evo kako izgleda trening Maria Valentića sa sinom

28.06.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Popularni fitnes trener, voditelj i glumac otputovao je sa svojom partnericom i sinovima podno Alpa, u Kranjsku Goru gdje posljednjih godina često boravi. Mario Valentić iz Slovenije objavio je više fotografija sa svog idiličnog odmora te još jednom pokazao kako je starijem sinu Niki od malena usadio zdrave životne navike te oduševio videom u kojem vježba s njim

Mario i Niko, kojeg trener ima iz prošlog braka s voditeljicom Mirnom Maras Batinić, nekoliko puta godišnje odu na neko zajedničko putovanje koje uvijek uključuje avanturistički duh. Posljednjih dana bili su u Sloveniji gdje rado borave zadnjih nekoliko godina.

'Trening s vanjskim živim opterećenjem za razvoj snage i očinsko-bratske veze', napisao je pored videa koji je raznježio njegove pratitelje a kojeg je ponosni tata, fitnes trener, voditelj i glumac objavio na svojim profilima na Facebooku i Instagramu.

Osim sa starijim sinom, Mario je ove godine u Kranjskoj Gori s partnericom Ljiljanom Mikić i njihovim sinčićem kojeg su nazvali Noa, a koji se rodio sredinom travnja.

Dobro jutro jazzeri:) #love

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

  • +5
Mario Valentić Izvor: Profimedia / Autor: Promo