SARAH FERGUSON

Krenula su nagađanja: Hoće li princ Andrew ponovno odvesti pred oltar bivšu ljubav?

04.04.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Već godinama kolaju priče kako bi Sarah Ferguson i princ Andrew mogli svom braku dati još jednu šansu, što zapravo i ne čudi budući da je omiljeni sin pokojne kraljice nakon razvoda nastavio dijeliti dom sa svojom bivšom suprugom, a ona se sada pojavila i na tradicionalnoj uskršnjoj misi

Princ Andrew vjenčao se sa Sarah Ferguson, poznatijom kao Fergie, 23. srpnja 1986., da bi točno desetljeće kasnije 'nanijeli sramotu kraljevskoj obitelji' donijevši odluku o razvodu.

Ipak, za razliku od razvoda kralja Charlesa i pokojne princeze Diane, kao i onog princeze Anne i Marka Phillipsa, Andrew i Fergie ostali su u iznimno bliskim odnosima. Dapače, oni su svih ovih godina nakon razvoda zajedno dijelili obiteljski dom.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Gotovo 20 godina kasnije, vojvotkinju od Yorka možemo često vidjeti uz bivšeg supruga na nizu kraljevskih angažmana od značaja, a tako je bilo i ovog Uskrsa, kada je Fergie stigla na tradicionalnu uskršnju misu zajedno s ostatkom kraljevske obitelji, pa tako i princa Andrewa.

samo najuži krug

Evo tko je sve bio s kraljem Charlesom na misi: Jedno lice sve je iznenadilo

Pogledaj galeriju

Sarah se pridružila odabranoj skupini starijih članova kraljevske obitelji u crkvi, a to je ujedno bio i prvi Charlesov javni angažman otkako mu je u siječnju dijagnosticiran karcinom. Upravo zbog toga bilo je veliko iznenađenje da se u tom uskom krugu nađe i bivša šogorica, pa je to bilo više nego dovoljno da se potaknu glasine o njezinoj pomirbi s princom Andrewom.