TEŠJI TRENUCI

Bliskiji no ikad: Kate Middleton i kralj Charles pružaju si međusobnu podršku

25.03.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Siječanj je bio jedan od najtežih mjeseci za britansku kraljevsku obitelj koja je već u prvom mjesecu 2024. objavila čak tri teške vijesti: razboljeli su se kralj Charles, Kate Middleton i Sarah Ferguson. Tijekom ova tri mjeseca otkriveno je da je riječ o težim dijagnozama, a obitelj se sada drži na okupu pružajući si veliku podršku

Ovog je petka Kate Middleton stala na kraj svim nagađanjima i glasinama o razlozima izbivanja iz javnosti te objavila ono najgore... Jedna od omiljenih članica kraljevske obitelji u emotivnom je videu priznala da je dobila dijagnozu karcinoma protiv kojeg je već započela liječenje, a viješću je šokirala čitav svijet.

'Ovo je naravno došlo kao veliki šok, a William i ja činili smo sve što možemo da obradimo i riješimo ovo u privatnosti za dobrobit naše mlade obitelji', rekla je Kate u video poruci dodavši kako je imati Williama veliki izvor utjehe i sigurnosti.

Osim Williama, Kate je dobila poruke podrške i od Harryja i Meghan, no veliku utjehu pruža joj i svekar koji je i sam nedavno dobio tešku dijagnozu.

Kako doznaje PageSix, Kate Middleton i kralj Charles III. u četvrtak su zajedno ručali kako bi podijelili svoja dosadašnja iskustva i planove liječenja, ali i pružili jedno drugome prijeko potrebnu podršku u teškom razdoblju za čitavu obitelj.

I inače su Kate i Charles jako povezani, Charles ju je čak posjetio i u bolnici, a dijeli i strast prema umjetnosti koja im je oboma u teškim trenutcima izvor sigurnosti i utjehe.

'Kralj Charles ponosan je na Catherine zbog hrabrosti koju je pokazala ovim istupom. Otkako su proveli vrijeme u bolnici u oporavku nakon operacije, kralj je s voljenom snahom ostao u bliskom kontaktu te će, zajedno s kraljicom, nastaviti pružati ljubav i podršku cijeloj obitelji u ovim teškim trenucima', pisalo je u priopćenju iz Buckinghamske palače.

  • +5
Posljednji put u javnosti: Kate Middleton s princem Williamom i djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia