Meadow Walker

Kreće očevim stopama: Kći Paula Walkera pridružuje se ekipi 'Brzih i žestokih'

19.05.2023 u 12:32

Meadow Walker

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

24-godišnja kći Paula Walkera kreće u glumački projekt koji ima posebno značenje. Pridružuje se ekipi koja stoji iza desetog nastavka filma 'Brzi i žestoki'

Kći pokojnog glumca Paula Walkera prvo je gradila karijeru modela u kojoj je zbog zanimljivih crta lica i svijetlih zelenih očiju bila vrlo uspješna, a sada je iza nje i veliki glumački izazov. Pridružila se timu s kojim je surađivao i njezin otac, a obitelj 'Brzi i žestoki' s radošću je prihvatila kći nikad prežaljenog kolege.

Meadow Walker na Instagramu je otkrila da će se prvi put pojaviti na ekranu u franšizi u nadolazećem filmu, a reakcije su i više nego pozitivne.

'Tako sam blagoslovljena što mogu poštovati očevu ostavštinu i zauvijek ovo podijeliti s njim', napisala je u opisu objave na društvenoj mreži.

Prvi nastavak filma objavljen je kad je Meadow imala tek godinu dana, a velik dio njezinog odrastanja uz oca odvijao se upravo na setu popularnog filma. Odrastala je na setu gledajući oca, Vin Diesela i ostalu ekipu, a priznala je da je zahvaljujući svom tati rođena u brzoj obitelji.

'Ne mogu vjerovati da sada i ja mogu biti tamo. S onima koji su bili u blizini da me vide kako odrastam', napisala je te dodala zahvale redatelju Louisu Leterrieru kao i producentu Brandonu Birtellu što su omogućili da bude dio filma.

24-godišnjakinja već je ostvarila značajan uspjeh u svijetu modelinga, a nedavno je otvorila Givenchyjevu prvu modnu reviju pod kreativnim vodstvom Matthewa M. Williamsa, ali i bila zaštitno lice nove Givenchy kampanje. Osim toga, u prosincu 2021. debitirala je na naslovnici Voguea u izdanju Vogue Korea, ad tada je snimala i za američko i britansko izdanje Voguea.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju