slavi se...

Kraljica Rania pohvalila se obiteljskim slavljem i svojim lijepim princezama

27.09.2023 u 15:34

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa svojim dvjema kćerima, princezom Iman i princezom Salmom, kako bi im čestitala rođendane

U jordanskoj kraljevskoj obitelji ovih se dana jedu rođendanske torte! Ovog utorka princeza Salma je napunila 23 godine, dok je starija princeza Iman u srijedu napunila 27 godina. Priliku za slavlje iskoristila je njihova majka kraljica Rania koja je svojim kćerima čestitala rođendan i preko društvenih mreža!

'Cijelo moje srce! Sretan rođendan mojim slatkim kćerima, cijenim vas svakim danom sve više i više', napisala je Rania uz fotografiju na kojoj se vidi kako ona i njezine kćeri poziraju izbliza i smiješe se kameri. Prethodno neviđena fotografija snimljena je na zabavi s kanom koju je kraljica Rania priredila za svoju snahu Rajwu Alseif u svibnju uoči njezina vjenčanja s prijestolonasljednikom Husseinom 1. lipnja.

Princeza Iman školovala se na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu, gdje je studirala međunarodne odnose. Kao članica kraljevske obitelji, princeza Iman bila je uključena u razne dobrotvorne i društvene inicijative u Jordanu. Mlađa kći Salma postala je prva žena pilot mlažnjaka u jordanskim oružanim snagama 2020. godine, a tri godine nakon diplomirala je arheologiju na Sveučilištu Južne Kalifornije.

Princeza Iman, najstarija kći kraljice Ranije i jordanskog kralja Abdulaha II., udala se krajem ožujka u ceremoniji koja je bila zatvorena za javnost. Ipak, kraljica Ranija na društvene mreže objavila je kratke isječke ceremonije pokazavši prekrasnu Diorovu vjenčanicu koju je mladenka nosila.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju