NOVA MILJENICA

Kraljica Elizabeta ne krije simpatije prema Meghan Markle, a to je potvrdila i ovom gestom

23.06.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, po svemu sudeći, ostavila je snažan dojam na britansku kraljicu Elizabetu o čemu dovoljno govori poziv na obavljanje novog kraljevskog angažmana u manje od dva tjedna

Nakon prvog samostalnog angažmana u društvu kraljice Elizabete, koji je uključivao posjet Cheshireu, Meghan Markle već je dodijeljen novi.

Meghan će se tako u utorak, 26. lipnja, pridružiti kraljici Elizabeti i suprugu na dodjeli nagrada Queen's Young Leader – događanju koje će se održati u Buckinghamskoj palači.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U travnju ove godine, kraljica Elizabeta princu Harryju dodijelila je titulu ambasadora mladih država članica Commonwealtha, a upravo on postat će domaćin nagradama koje će dodijeliti mladim liderima.

Britanska vladarica s navršenih 26 godina postala je čelnom osobom Commonwealtha, a program Queen's Leaders pokrenut je 2014. godine u čast njezine službe globalnoj mreži koja uključuje 53 zemlje i 2,4 milijarde ljudi, od kojih je 60 posto mlađih od 30 godina.

  • +17
Kraljica Elizabeta II i princ Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dodjela nagrada Queen's Young Leader za Meghan Markle predstavljat će priliku za dodatno učvršćivanje bliskog odnosa stvorenog s 92- godišnjom britanskom vladaricom.

Rastuća veza između Meghan i kraljice Elizabete bila je očita kada je par sjedio na ceremoniji otvaranja novog mosta Mersey Gateway u Cheshireu.

  • +13
Kraljica Elizebeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Promatrajući sve fotografije, stručnjakinja za govor tijela Judi James zaključila je kako je kraljica zapravo bila oduševljena time što je Meghan s njom na putovanju, a to je vidljivo kroz kraljičine 'sužene oči te osmijeh na licu'. U interakciji s Meghan, kraljica je nabacila i nježan i ohrabrujući osmijeh prema vojvotkinji, kojim joj je zapravo pokazala da shvaća njezinu nervozu, ali i da je sretna što joj se novi član obitelji pridružio na putovanju.