ŽELJNO GA IŠČEKUJU

Hoće li se ovog Božića nestašni princ Louis napokon pridružiti roditeljima na velikom događaju

28.11.2023 u 06:00

Bionic
Reading

Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton prošle godine je prvi put prisustvovalo tradicionalnoj božićnoj šetnji do crkve s kraljevskom obitelji, zbog čega sada sve zanima hoće li ove godine napokon doći na božićni koncert u organizaciji svoje majke

Proteklog vikenda iz Palače je potvrđeno da će Kate Middleton biti domaćica trećeg božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji 8. prosinca. Već od prve organizacije 2021., Kate je imala veliku podršku svojih najdražih, supruga, princa Williama, i dvoje starije djece, princa Georgea i princeze Charlotte.

Njih troje bili su joj pratnja i prošle godine, a sada se svi nadaju da će im se na ovom koncertu pridružiti i najmlađi član obitelji, princ Louis.

Ako se pojavi s roditeljima, starijim bratom i sestrom, za Louisa će to biti prvo pojavljivanje na takvom događaju, a uvjereni smo da će svi pogledi biti usmjereni upravo na njega jer je petogodišnjak itekako dobro poznat po svojim sitnim nestašlucima i nepodopštinama u javnosti.

OVO ĆE BITI ZABAVNO

Princ Louis ni ovoga puta nije 'zakazao' pa je već u kočiji počeo s glupiranjima

Pogledaj galeriju

To ne treba ni čuditi jer je on prije svega dijete, a takvo ponašanje tipično je za njegove vršnjake.

Ono na čemu će biti posebna pozornost obiteljska je modna usklađenost, u što će se, ako dobije dopuštenje roditelja, savršeno uklopiti i neodoljivi petogodišnjak.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju

I dok su George i Charlotte puno ranije dobili priliku pojavljivati se s roditeljima na službenim događanjima, Louisu to baš i ne polazi za rukom, pa je više kod kuće s dadiljom nego s njima.

Ipak, sve je iznenadio, ali i oduševio njegov dolazak na krunidbu djeda, kralja Charlesa III, ovog svibnja te se u Westminsterskoj opatiji pridružio procesiji držeći sestru Charlotte za ruku.