NEVJEROJATNA PREOBRAZBA

Kralj transformacije: Za novu ulogu oskarovac Joaquin Phoenix pristao je ponovno na sve

29.07.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Holivudski glumac odavno je poznat kao onaj koji će napraviti ama baš sve kako bi se čim bolje uživio u ulogu i dao sve od sebe da opravda ponajprije svoja očekivanja. A koliko je zapravo spreman ići daleko zbog uloge pokazao je na setu novog filma

Joaquin Phoenix pristao je na još jednu nevjerojatnu transformaciju, a sve kako bi čim bolje odigrao novu ulogu. Slavni Oskarovac snimljen je na setu svog novog horor filma 'Disappointment Blvd.', koje se odigrava na ulicama kanadskog Montreala.

A na tim novim paparazzo fotografijama, 46-godišnji glumac je doslovce neprepoznatljiv - ima sijedu, rijetku kosu, a promijenila mu se i konstitucija. Svi njegovi najvjerniji obožavatelji dobro znaju da je on za ulogu spreman napraviti sve, stoga ni ovoga puta nije bilo iznimke.

Joaquin Phoenix Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prisjetimo se samo kada se preipremao za Jokera u istoimenom filmu iz 2019. godine, kada je, da bi bio što uvjerljiviji, izgubio nevjerojatnih 22 kilograma, zbog čega je u konačnici postao opsjednut tim gubitkom kilograma.

'Jednom kada postignete cilj, sve se promijeni. Postaneš opsjednut ako dobiješ 10 dekagrama nazad i zapravo razvijete tu neku vrstu poremećaja', izjavio je tada Phoenix.