IRINA I BRADLEY

Kralj ljubavi: Najljepši par Hollywooda više nije skupa?

16.05.2019 u 22:07

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se šuška kako ruska manekenka Irina Shayk i hvaljeni glumac Bradley Cooper više nisu skupa

Par je zadnji put viđen zajedno u javnosti na dodjeli nagrade Oscar, kada su krenule glasine o navodnoj vezi glumca s pjevačicom Lady Gagom s kojom se zbližio na snimanju filma 'Zvijezda je rođena'.

MTO News je objavio kako lijepa Ruskinja i Bradley, inače ponosni roditelji kćerkice Lee de Seine, više ne žive skupa.

Bradley Cooper, Irina Shayk i mama Gloria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, par se razišao zbog neslaganja oko pristupa njihovoj vezi: Irina želi da je njihov privatni život dostupniji medijima no Bradley svoj privatni život ne želi izlagati javnosti.

  • +4
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šuškanja da se nešto događa, potaknuo je i solo dolazak lijepe Ruskinje na Met Galu bez Bradleyja Coopera.

Zadnji put su u javnosti viđeni na dodjeli Oscara koja se održala u veljači ove godine. Bradley i Irina zajedno su od 2015. godine, a imaju i dvogodišnju kćer Leu, no glumac se više družio s Lady Gagom nego s lijepom Ruskinjom.

Inače, 91. dodjela zlatnih kipića za poznatu ljepoticu neće ostati u najboljem sjećanju. U centru pažnje bio je prisan odnos njezina partnera i Lady Gage, koji je do izražaja došao na pozornici tijekom zajedničke izvedbe pjesme 'Shallow'. Po strani je Irina ostala i nakon same dodjele, na zabavi u čast pobjednicima. Cooper i Gaga gotovo dva sata stajali su jedno pored drugoga, poput zaljubljenih tinejdžera, a Shayk je bila u samom kutu prostorije s Bradleyjevom majkom. Sudionicima zabave nije promaknulo to da između ljubavnog para nije bilo baš nikakve interakcije.