MAGNET ZA POGLEDE

Kada se pojavila zanosna Irina Shayk, svi su pali u drugi plan

26.04.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Ruska manekenka i supruga glumca Bradleyja Coopera postala je glavna zvijezda svečane promocije novog parfema s potpisom slavnog francuskog dizajnera Jean-Paula Gaultiera

U poznatom pariškom restoran Lasserre ove je srijede održana gala večera povodom lansiranja novog parfema 'A Scandal In Paris' s potpisom slavnoga Jean-Paula Gaultiera. Kao zaštitno lice parfema njegovo svečano predstavljanje nije željela propustiti ni slavna 33- godišnja ruska ljepotica Irina Shayk koja je navedenim povodom uspjela posebno modno zablistati.

Kao što priliči svečanoj večeri u organizaciji slavnoga francuskog dizajnera, Irina je novo svečano izdanje kreirala Gaultierovom crnom sako-haljinom sa satenskim detaljima i zavodljivim prorezima koji su otkrili crni grudnjak i duge noge u klasičnim salonkama.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modni minimalizam Irina je istaknula odbacivanjem ideje o nošenju nakita uz prirodan make-up i frizuru u znaku zaglađene punđe s razdjeljkom.

'Živimo u 21. stoljeću, no unatoč tome ljudi me i dalje pitaju što za mene znači biti seksi? Nije tu riječ o tome da staviš push-up grudnjak, crveni ruž i štikle. Svaka je žena seksi na svoj način. To je nešto što izvire iz tebe i nije poanta da to pokazuješ na sve strane. Za mene je seksi i žena odjevena u odijelo i tenisice. Sve ovisi kakav ti je karakter, kako se krećeš, kako govoriš, to je seksi', svojedobno je izjavila Shayk.