BRIŽNA MAMA

Majčinstvo je opušta: Nakon burnog tjedna Irina Shayk posvetila se preslatkoj kćerkici

04.03.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Tjedan iza nas za manekenku Irinu Shayk bio je izuzetno naporan te se kroz medije provlačila priča o navodnoj nevjeri njezina partnera Bradleya Coopera. Tijekom cijele afere Irina je ostala suzdržana, ali njezini prijatelji otkrili su da ju sve to počinje uznemiravati. Bijeg od problema pronašla je u svakodnevnim, majčinskim obvezama

Dok njezin partner naporno radi na promociji novih pjesama iz filma 'Zvijezda je rođena' i uživa u društvu omiljene kolegice Lady Gage, Irina Shayk vrijeme uglavnom provodi s kćerkicom Leom de Seine.

Dvogodišnja djevojčica koju su zajedno dobili glumac Bradley Cooper i supermodel Irina, vrlo je živahna te u ovoj dobi zahtjeva mnogo pažnje. Budući da je tata trenutno jako zaokupljen poslom, Leom se uglavnom bavi mama Irina.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Preslatku djevojčicu posljednjih smo tjedan dana uglavnom mogli vidjeti kako u društvu slavne mame obilazi parkove u New Yorku, a u nekoliko navrata pridružilo im se i Irinino društvo.

  • +10
Irina Shayk u ležernim zdanjima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uvijek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svijetu. Ne mislim da mi je to promijenilo život, no promijenilo me u smislu da se bolje osjećam. Obitelj je najvažnija stvar na svijetu', rekla je nedavno 33-godišnja Ruskinja koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta.