odnos im je narušen

Kralj Charles razgovarao je sa sinovima o svojoj dijagnozi, princ Harry stiže u London

05.02.2024 u 21:40

Bionic
Reading

Buckinghamska palača večeras je objavila da je kralj podvrgnut liječenju raka samo tjedan dana nakon što je imao zahvat zbog dobroćudnog povećanja prostate. Princ Harry doputovat će iz Amerike u Veliku Britaniju nakon što je saznao za tu vijest

Kralj Charles III osobno je obavijestio princa Williama, princa Harryja i ostale članove obitelji o svojoj dijagnozi raka, navodi People. Također je to učinio s ostalo svoje troje braće i sestara - princezu Anne, princom Andrewom i princom Edwardom, premda nije jasno kada.

Vojvoda od Sussexa doputovat će u London kako bi posjetio svog oca. Kako javlja Telegraph, Harry će večeras vjerojatno odletjeti u Ujedinjeno Kraljevstvo, a stiže sutra, ali Meghan Markle i njihova djeca, 4-godišnji sin princ Archie i 2-godišnja kći, princeza Lilibet neće ga pratiti. Poznato je da je odnos između oca i sina već duže vrijeme narušen, a zadnjih godina minimalno su komunicirali. Kako piše BBC, izvori navode da je Charles 'bijesan' i 'iscrpljen' zbog tvrdnji koje je njegov najmlađi sin iznio u svojoj bombastičnoj knjizi 'Spare'.

Prisjetimo se, Princ Harry živi u Kaliforniji. U rodnu zemlju vojvotkinje od Sussexa preselili su se 2020. godine. Harry se od tada u nekoliko navrata vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo, uključujući prisustvovanje krunidbi kralja Charlesa u svibnju 2023. i pojavljivanje na dodjeli nagrada WellChild u rujnu 2023.

ZVJEZDANA EKIPA

Princ Harry ostavio kod kuće Meghan s djecom i otputovao na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju