ONA JE UZ NJEGA

Ima li razloga za brigu? Kraljica Camilla otkrila detalje Charlesovog oporavka

01.02.2024 u 15:47

Bionic
Reading

Dok kralj Charles III kod kuće miruje, kraljica Camilla obavlja sve zadatke koje on nije stigao ispuniti i koje je zbog operativnog zahvata morao otkazati

Kraljica Camilla odradila je još jedno samostalno pojavljivanje dok se kralj Charles, kao i Kate Middleton oporavljaju od kirurških zahvata - on povećane prostate, a ona od nepoznate operacije abdomena.

76-godišnja Camilla posjetila je Maggie’s Royal Free, čiji je pokrovitelj, kako bi službeno otvorila novi centar za pomoć oboljelima od raka u bolnici Royal Free u Londonu.

Na pitanje kako je kralj Charles i kako teče oporavak, Camilla je rekla: 'Snalazi se najbolje što može. Daje sve od sebe.'

Inače ovo je njezino drugo solo pojavljivanje u javnosti otkako je, početkom tjedna, iz privatne londonske bolnice na kućnu njegu prvo puštena Kate Middleton, a nekoliko sati iza nje i kralj Charles.

  • +5
Kralj Charles Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Zbog njihovog odsustva, kao i odluke princa Williama da se posveti obitelji i oporavku voljene Kate, sve obveze na sebe su preuzele tri ženske članice kraljevske obitelji. Uz kraljicu Camillu tu je najradišnija članica, princeza Anne, te ništa manje vrijedna Sophie, vojvotkinja od Edinburgha.