DOBRO RASPOLOŽENA

Kraj teorija zavjere? Nakon fotografija stigla je i snimka Kate Middleton u šopingu

18.03.2024 u 22:18

Bionic
Reading

Princeza od Walesa ove subote izgledala je opušteno i sretno u društvu supruga, princa Williama, prilikom posjeta svojoj omiljenoj trgovini u Windsoru

Odjevena u majicu s kapuljačom i tajice, princeza od Walesa nosila je kupljene namirnice dok je šetala parkiralištem trgovine, kako prikazuje ekskluzivni video na stranicama britanskog The Suna.

Snimka se pojavila samo nekoliko sati nakon što je isti tabloid otkrio da je Kate subotu provela u kupovini u Windsoru, a nedjelju ujutro gledajući svoju djecu u sportskim aktivnostima.

Pojavljivanje Kate u javnosti stiže usred neobuzdanog širenja teorija zavjera potaknutih njezinim dužim oporavkom od abdominalne operacije, a potom i njezine obrađene fotografije s djecom objavljene za Majčin dan.

Unatoč tome što izgleda dobro i zdravo, princeza ostaje pod liječničkim nadzorom, a kraljevskim dužnostima planira se vratiti idućeg mjeseca.

Nelson Silva (40), koji je snimio video, kupovao je meso u trgovini na farmi, kada je ugledao Kate i Williama u prolazu s kruhom.

'Primijetio sam par kako bira kruh, žena se okrenula i to lice mi je izgledalo jako poznato. Tada se okrenuo William i pomislio sam 'čekaj, poznajem ovu osobu'. Rekao sam osoblju trgovine 'Mislim da su to oni' dok sam plaćao. Otišao sam do svog auta i dok su izlazili iz trgovine samo sam ih snimio', izjavio je za The Sun dodavši da je Kate izgledala 'sretno i opušteno'.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia