RASTE PRITISAK

Kraljevski stručnjak je uvjeren: Kate Middleton uskoro izlazi u javnost s detaljima

18.03.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Prema mišljenju kraljevskog stručnjaka Huga Vickersa, Kate Middleton bi, zbog sve većeg pritiska na palaču, javnosti uskoro mogla otkriti detalje svog zdravstvenog stanja

Na nekom kraljevskom angažmanu, princeza od Walesa posljednji je put viđena na Božić. Početkom siječnja podvrgnula se abdominalnoj operaciji, a od tada uspješno izbjegava pojavljivanja u javnosti.

U pokušaju da ju umiri objavila je fotografiju za Majčin dan - koju je snimio William - na kojoj su ona i djeca. Međutim, izazvala još više histerije i ludih teorija zavjere zbog fotografije koju je izmijenila koristeći Photoshop.

Kraljevski povjesničar Hugo Vickers vjeruje da će se na Kate vršiti 'još više pritiska' ukoliko Kensingtonska palača prolongira službeno obraćanje javnosti.

Na pitanje postoji li mogućnost da će Kate javnosti uskoro otkriti detalje svog zdravstvenog stanja, Vickers je u ekskluzivnom razgovoru za britanski tabloid The Sun izjavio sljedeće: 'Pa, nije nemoguće, jer se vrši veliki pritisak na Kensingtonsku palaču, i što dulje odluče ne reagirati, pretpostavljam da će pritisak javnosti biti još veći. Pričekajmo i vidimo'.

Dodao je da bi je javnost Kate trebala 'ostaviti na miru' tijekom, razumljivo, krhkog razdoblja.

'Ostavite je na miru, pustite je da ozdravi svojim tempom. Divimo joj se i poštujemo je. Zašto je tretiramo kao da je neka vrsta kriminalca jer je pokušala poboljšati fotografiju na ovaj ili onaj način', izjavio je.

Dok se princeza od Walesa pokušava vratiti svom normalnom životu, uočena je tri puta otkako je Kensingtonska palača najavila njezin tromjesečni oporavak.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posljednji put u javnosti Kate je viđena protekle subote, u posjetu svojoj omiljenoj trgovini u blizini svog doma u Windsoru, promatrači su rekli da je izgledala 'sretno, opušteno i zdravo'.

Izvori iz palače za The Sunday Times otkrili su kako Kate želi otvoreno govoriti o svojoj dijagnozi, no to planira učiniti tek kad se vrati kraljevskim dužnostima.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA