sretni par

Bivši Vatreni i njegova draga nakon dugo vremena se oglasili, imaju dobar razlog za to

03.04.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko rijetko je aktivan na Instagramu, a od kad je rodila, majka njegovog drugog djeteta, slovenska manekenka i influencerica Kaja Vidmar je prorijedila svoje objave. Sad su oboje javili pratiteljima

Bivši hrvatski reprezentativac koji je najbolji nogomet igrao na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, s djevojkom Kajom Vidmar i njihovom kćeri Viktorijom, pojavio se kao gost svog bivšeg kluba Atletico Madrida na tribinama stadiona Wanda Metropolitano.

Kada je službeni spiker pročitao njegovo ime, Šime Vrsaljko je dobio ovacije navijača, pišu Sportske novosti. Uz to je naš nogometaš dobio i poseban znak pažnje od samog kluba,. Na Twitteru su objavili fotografiju i posvetu: 'Uvijek ćeš biti jedan od nas, dobrodošao kući', stoji u objavi španjolskog kluba.

Fotografije tog, za njih velikog trenutka, nogometaš, za kojeg se nagađa da bi uskoro bi mogao i službeno objaviti kraj nogometne karijere te njegova plavokosa životna družica, odlučili su podijeliti sa svijetom.

Podsjetimo, Zadranin je u posljednje vrijeme više usmjeren na obiteljski život, osobito od kad je dobio drugo dijete, djevojčicu Viktoriju. Nitko nije ni znao da se razveo od supruge Mateje s kojom je dobio sina Brunu, no u jednom je trenutku svima postalo jasno da bivši reprezentativac ljubi lijepu Slovenku.

  • +3
Šime Vrsaljko Izvor: EPA / Autor: Peter Powell