THE CROWN

Konačno se zna tko će glumiti nikada prežaljenu princezu Dianu u hvaljenoj Netflixovoj seriji

10.04.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Javnosti do sada nepoznata glumica Emma Corrin dobila je nevjerojatnu čast. Upravo će ona, u četvrtoj sezoni popularne serije 'The Crown', utjeloviti nikada prežaljenu princezu Dianu u mladim danima

23-godišnja Emma Corrin, javnosti još uvijek nepoznata glumica, odabrana je da utjelovi princezu Dianu u mladim danim u četvrtoj sezoni popularne Netflixove serije 'The Crown'. Ona će glumiti zajedno s Joshom O'Connorom, koji je odabran za ulogu mladog princa Charlesa.

Zbog velike časti što ju je dobila, Emma Corrin izjavila je kako je 'izuzetno uzbuđena i počašćena' što će se pridružiti glumačkoj ekipi u četvrtoj sezoni.

'Pratim seriju od prve epizode i pomisao da se sada pridružujem nevjerojatno talentiranoj glumačkoj obitelji gotovo je nadrealna. Princeza Diana bila je ikona i njezin učinak na svijet i dalje je dubok i poticajan', rekla je.

Zašto je upravo ona odabrana da utjelovi princezu Dianu u mladim danima, najbolje je objasnio autor serije Peter Morgan, koji je za mlađahnu glumicu rekako kako je 'briljantan talent i odmah nas je ouševila kada je ušla u ekipu u ulozi Diane Spencer'.

Inače, treća sezona serije 'The Crown', koja portretira kraljicu Elizabetu II i njezinu obitelj, s prikazivanjem bi trebala početi krajem 2019. godine, a novost je i Olivia Colman koja je dobila težak zadatak - upravo je ona, nakon odlaska Claire Foy iz serije, 'zasjela' na njezino mjesto.

  • +3
'The Crown' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada će se početi prikazivati četvrta sezona, čija je radnja smještena krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih, a kada je princ Charles upoznao Dianu i s njom se vjenčao, još uvijek nije poznato.