ŠTO JE ISTINA?

Iako obožava gledati seriju 'The Crown', kraljicu je ova epizoda uznemirila, a evo i zašto

26.09.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Druga sezona popularne serije 'The Crown' tek je završila, a obožavatelji diljem svijeta već nestrpljivo iščekuju novu, treću po redu, iako će ona donijeti glumačke promjene u postavi, kako bi se postigao efekt starenja i prolaza vremena. Odlazak Claire Foy i Matta Smitha rastužio je mnoge, a njihovi nasljednici imat će težak zadatak 'uskočiti' u njihove cipele i postići jednaki uspjeh

Ne iščekuju samo obožavatelji 'The Crowna' treću sezonu serije, već i sama kraljica Elizabeta II koja je, prema pričanju princeze Eugenie, 'veliki fan serije' te je pozorno pratila koliko su autori serije vjerno prenijeli njezin život na male ekrane.

Ipak, prema pisanju stranih medija, jedna ju je epizoda šokirala i ostavila gorak okus u ustima. Riječ je o devetoj epizodi serije u drugoj sezoni, onoj u kojoj mladi princ Charles odlazi na školovanje u Gordonstoun, istu školu koju je pohađao njegov otac, princ Philip.

I sami gledatelji ostali su šokirani zbog razgovora između Philipa i njegovog sina, nakon što je Charlesov otac svog sina nazvao slabićem jer plače pred njim zbog toga što je u školi podvrgnut bullyingu. Cijela scena i riječi šokirali su i samu kraljicu, koja je nakon toga rekla kako je to izmišljeno.

  • +17
Kraljica Elizabeta II i princ Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kraljica je svjesna da mnogi gledatelji 'The Crowna' smatraju kako je ona vjeran prikaz kraljevske obitelji, i to ne može promjeniti, no mogu vam reći da je zaista bila uznemirena zbog načina na koji je princ Philip prikazan - totalno neosjetljiv kao otac na probleme svog sina. To se nije dogodilo', otkrio je izvor blizak kraljici.

The Crown Autor: Youtube