fatalna ljubav

Konačno otkriveno zašto je Carrie u seriji 'Seks i grad' izabrala Facu umjesto Aidana

18.09.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Svi ljubitelji hit serije 'Seks i grad' jako dobro znaju da je glavna akterica Carrie, koju je u seriji utjelovila slavna Sarah Jessica Parker, tijekom dugogodišnjeg emitiranja uvijek težila velikim ljubavima. U moru njezinih romansi istaknula su se dva muška lika, no Aidana je ostavila zbog fatalne ljubavi prema Faci, s kojim je na kraju otišla i do oltara

Glavna protagonistica jedne od najpopularnijih serija svih vremena Carrie Bradshaw uvijek je vodila uzbudljiv ljubavni život, ali na koncu nepopravljiva romantičarka težila je sigurnosti i uzvraćenoj ljubavi osobe koja će joj osim ljubavnika biti i najbolji prijatelj.

  • +4
'Seks i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su mnogi gledatelj obožavali lik Face, s kojim je na kraju otišla i do oltara u drugom nastavku istoimenog filmskog spektakla, vjerujemo kako su se pitali i je li s njim dobila sve o čemu je oduvijek maštala.

Iskreni ljubitelji serije znaju kako se upravo Faca motao njezinim ljubavnim životom dug niz godina i kako ju je upravo on i povrijedio te se mnogo puta vraćao u njezin život baš kad bi odlučila krenuti dalje.

U jednom od takvih pokušaja došao je i slavni Aidan, dizajner namještaja koji je Carrie držao kao kap vode na dlanu. 

Međutim vrckasta kolumnistica ipak je slijepo vjerovala u fatalnu ljubav prema Faci i odbacila Aidana, a sada je otkriveno i zašto.

  • +6
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Candace Bushnell, autorica istoimene knjige, po kojoj je nastala serija, rekla je za Us Weekly kako se njezinoj majci nikada nije svidio lik Aidana i zato ga je odlučila maknuti.

'Moja mama je oduvijek smatrala kako Aidan nije pravi muškarac za Carrie. Svaki put kada bih došla kod svojih roditelja, mama me pitala zašto je Carrie s Aidanom, a ne s Facom, i kad ću se riješiti Aidana. Osjećala sam da mi je dužnost složiti se s njezinim mišljenjem', objasnila je slavna 58-godišnja spisateljica.